Over griep & (on)gezond eten
18 okt 2010 / Dagelijks leven, Lifestyle
Iets waar ik heel, héél erg van baal: ziek zijn. Vorige week had ik flink last van een verkoudheid/griep. Verstopte neus, dichte oren, koppijn, al die shit (pardon my french). En ik had nog wel zo mijn best gedaan om te voorkomen dat ik ziek werd toen ik voor het eerst een beetje last van mijn keel begon te krijgen. Maar goed, het valt eigenlijk niet te voorkomen. En helaas ook niet te genezen, dus het werd uitzieken. Door die stomme verkoudheid heb ik zelfs de radio-uitzending van van mijn groepje op school moeten missen. Toen baalde ik er twee keer zo veel van. Ook erg: ik heb serieus bijna niks kunnen doen, dus ook niet kunnen leren voor mijn tentamens, die ik deze week heb. Komt het toch allemaal weer op het laatste moment aan… maar gelukkig heb ik daar wel wat ervaring mee ;)

On another note: het gezond(er) eten gaat goed. Ik heb ongeveer een maand lang helemaal geen suiker gegeten, en eet het nu met mate. Het heeft wel echt gewerkt, er een maand lang vanaf blijven! Nu vind ik het veel makkelijker en ook vaak lekkerder om voor iets gezonders te gaan. Maar: dat ‘goed’ geldt niet voor vandaag, haha. Helaas heb ik vandaag de fout gemaakt om met lege maag (!) boodschappen te gaan doen. Resultaat? 1) ik ben een beetje heel erg over mijn boodschappen-budget heen gegaan; 2) ik heb veel te veel eten in huis; 3) ik heb meer ongezond dan gezond in huis. Maar ja, wat kan ik nu anders dan het allemaal opeten? Dan maar even ietsje minder gezond doen deze week. Mag toch wel, na een maand (bijna) geen pizza, chocola en koekjes? ;)

xoxo2

«
»

9 reacties op “Over griep & (on)gezond eten”

 1. Eline schreef:

  Ik heb nu hetzelfde ziek zijn als jij (al is dat geen Nederlands, maar ok) :(
  En ik moet ook echt weer eens gezond gaan eten

 2. Saskia schreef:

  Succes met je tentames, en dat je maar snel jezelf weer op & top fit voelt :)

 3. Roxanne schreef:

  Noooooooit boodschappen doen op een lege maag. Die fout heb ik ook veel te vaak gemaakt xD

 4. Danique schreef:

  Aan ziek zijn doe je helaas niet zoveel :(. Gewoon lekker uitzieken! En respect voor je maand zonder suiker! Ik zou het ook eens moeten proberen ;).

 5. Olga schreef:

  Moet je nu alleen niet helemaal terugvallen in je slechte patroon he ;) xx. Eet smakelijk! :P

 6. Rianne schreef:

  Hmm.. Ziek zijn is nooit leuk, en uitzieken al helemaal niet! En ach, een keertje zondigen mag ook wel! ;)

 7. […] en dit ook volhoud. Jep, toen ik zei dat ik gezonder en zonder suiker ging eten heb ik dat ook gedaan, maar het duurde maar een maand voor ik weer suiker at. De uitdagingen die ik nu aanga zullen iets […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.