Outfit: white, pastels & Nike
1 aug 2014 / Kleding & zo

Een heuse outfitpost! En jeetje, wat kan het lastig zijn om outfitfoto’s van jezelf te maken, haha. Maar dat maakt het niet minder leuk! Dit outfit schoot ik – heel glamorous – in mijn woonkamer/keuken. Zoals je kunt zien match ik zo zelfs mijn meubilair! Wat kan ik zeggen? Mintgroen is nu eenmaal een van mijn favoriete kleuren!

026
024
005
007
027
029
021

Shorts – New Yorker // T-shirt – New Yorker // Blazer – Bershka // Ketting – Mijnnaamketting.nl // Schoenen – Nike LunarGlide+ 5

Toen ik deze shorts zag hangen in de winkel was ik gelijk verkocht. Wat een leuk kleurtje! Heel grappig, de laatste tijd grijp ik in elke winkel eerst naar de mintgroene/turkooise items. Niet alleen kleding, maar gewoon alles ;-) Zo heb ik mijn periodes van bepaalde kleuren, haha. Al zal ik altijd van roze spulletjes en kleding blijven houden!

En mijn Nikes? Ik ben (nog steeds) verliefd op ze. Niet alleen kan ik er heerlijk op hardlopen, ik trek ze ook op ‘gewone’ dagen graag aan. Ze lopen heerlijk! Zo, ik vond het leuk om weer eens een fashion-post te maken! Moet ik vaker doen denk ik. Misschien moet ik ook maar eens iemand lief aankijken om me te helpen met de foto’s… ;-)

xoxo2

«
»

30 reacties op “Outfit: white, pastels & Nike”

 1. Dita schreef:

  Wat een leuke outfit, mooi shortje ook!

 2. Laura schreef:

  Super leuke outfit! Dat lichtblauwe broekje <3

 3. Lauriëtte schreef:

  Leuke zomerse outfit! :)

 4. Michelle schreef:

  Waar koop jij je nikes? Ik ben al een tijdje op zoek naar schoenen waar ik lange tijd fijn op kan lopen, maar die ook en beetje mooi staan onder mijn kleding. Bij de sportwinkels waar ik tot nu toe heb gekeken, zag ik alleen maar vrij lompe modellen. Die jij hebt zijn wel mooi!

 5. Marion schreef:

  Mooi outfit en hele mooi foto’s!

 6. Bente schreef:

  Hele leuke zomerse outfit! Goed getimede springende foto ook ;)

 7. Rani schreef:

  Wat een leuke outfit! Die mintgroene short is echt heel mooi en je hebt trouwens echt mooie foto’s gemaakt!

 8. Tineke schreef:

  Wat een mooie blazer, hele leuke outfit meid!
  Liefs

 9. Sophie schreef:

  Wat een superleuke combinatie! De shorts vind ik echt te gek :-)

 10. Joyce schreef:

  Wat leuk gecombineerd ! Lekker zomers

 11. Tessa schreef:

  De kleuren staan echt mooi bij elkaar, pastelkleurtjes zijn zo lief! Het staat je ook heel mooi!
  liefs, Tessa

 12. Dionne schreef:

  Leuke outfit! Je schoenen en je broekje zijn gaaf!

 13. Manon schreef:

  Super leuke outfit en het jasje is zo mooi!

 14. Eline schreef:

  Die spring foto is heel tof! En het broekje ook!

 15. Eva schreef:

  Knap gefotografeerd hoor! Hele leuke outfit. Vind dat pastel groen zo mooi! xx

 16. annouskam schreef:

  Wauw dat staat je inderdaad super goed!!!

 17. Irma schreef:

  Leuke outfit, vooral met die fijne kleurtjes zo! Staat je goed!

 18. Lotje schreef:

  Leuke outfit! Die laatste foto is gaaf!

 19. Jorien schreef:

  Je foto’s zijn heel goed gelukt en je combinatie vind ik erg mooi! Die laatste foto is echt heel leuk :D

 20. cheyenne schreef:

  super leuke outfit! en wat een mooie nikes zijn dat toch :)
  xo, cheyenne

 21. Roos schreef:

  Wat een gave outfit! Maarja, met jouw figuur kun je alles hebben volgens mij, haha!

 22. Kimberley schreef:

  Staat je heel erg leuk!

 23. Esmée schreef:

  Wat een mooie outfit, die zachte kleurtjes staan echt mooi bij elkaar. x

 24. Jana schreef:

  Leuke kleurtjes! :) Zelfs je nagellak is in het pastel, super match :)

 25. Evelien schreef:

  Heel leuk shortje!

 26. Sas schreef:

  Leuk, vooral die laatste foto!

 27. Marlissa schreef:

  Leuke outfit! Ziet er mooi uit :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.