Snapshots: France, Belgium & loads of food
4 aug 2014 / Dagelijks leven

Inmiddels ben ik alweer bijna een weekje weer aan het werk, maar daarvoor heb ik lekker twee weken vrij gehad. Daar heb ik ook flink gebruik van gemaakt… door niks te doen. Haha! Oké, niks is overdreven, maar ik heb vooral héél erg relaxed gedaan. Wel deed ik een citytrip naar Brussel, daar zullen nog posts over verschijnen hier! Anyway, deze snapshots zijn van de afgelopen maand, want zóveel had ik de laatste tijd dus niet om te posten op Instagram ;-)

008

Dit is een combinatie van mijn favoriete eten: fruit (en dan vooral aardbeien en ananas dus) en croissants. Ideaal als ontbijt, vooral na een lang avondje stappen ;-) De meeste tijd eet ik gezond – en dan vooral in de ochtend! -, maar mijn liefde voor croissantjes zal nooit verdwijnen.

005

Ik maakte een (al zeg ik het zelf) heerlijke soep van zoete aardappel. Verder maakte ik er zelf knoflookbrood bij; broodjes (die ik overigens niet zelf bakte hoor) besmeren met een mix van olie, knoflook en kruiden en deze in de oven bakken. Jep, dit was een heel geslaagd diner. Mijn vriend was het daarmee eens ;-)

003

Ik spendeerde vier heerlijke dagen in Parijs met mijn vriend (met wie ik vandaag alweer vier maanden samen ben <3). Natuurlijk maakte ik foto’s en zal ik zeker nog bloggen over de trip! Dit was een deel van het uitzicht vanaf Centre Pompidou. Zo mooi om zo uit te kijken over Parijs!

015

De eerste duurloop van mijn halve marathon-training werd er een van 50 minuten. Het hardlopen wil de laatste tijd niet zo lukken helaas, ik ben er niet voor gemaakt om in de zomer te lopen, zo blijkt. Ik ben de motivatie een beetje kwijt, ik moet mezelf echt eens een flinke schop onder de kont geven!

007

Deze planner vond ik bij de Hema. Ik vond het kleurtje ZO leuk dat ik ‘m echt niet kon laten liggen. Ik heb ‘m in gebruik genomen voor mijn blog. Zodra ik heb bepaald wat ik er precies in ga schrijven en hoe ik ‘m indeel, zal ik er zeker nog een blogpost over maken!

004

Dit armbandje kreeg ik van mijn neefje; had ‘ie samen met oma gemaakt. Ik vind vooral de kleurtjes superleuk! Ook ben ik verliefd op dit tasje van de Primark, het liefst neem ik ‘m overal mee naar toe.

009

See? Ook weer het lichtgele tasje ;-) Ook deze schoenen waren een goede aankoop, dit is een van mijn favoriete paren geworden. Ook van de Primark, en ik vind ze heel fijn lopen. Trouwens, ook de jeans en het t-shirt komen van de Primark…

002

Eindelijk ben ik begonnen met mijn Curaçao-plakboek. Inmiddels ben ik al 1,5 jaar (wow, time flies!) terug van mijn stage daar, maar ik heb pas een tijdje terug al mijn foto’s écht goed uitgezocht en afgedrukt. Nu kan ik op vrije momentjes lekker aan mijn plakboek werken!

010

Ik ging samen met een vriendinnetje Rotterdam in. We hebben vooral veel rondgelopen, lekker gegeten en veel gelachen. Ik kom er niet vaak, maar ik vind Rotterdam wel een toffe stad! Dit was een mooi plekje waar we even de schaduw opzochten, om even de hitte van die dag te ontwijken ;-)

006

Dit lunchten we, bij de Délifrance. Wat een lekker broodje! De pijnboompitjes maakten het helemaal af. Die smaken volgens mij met alles goed, haha.

011

Ik bracht een weekend door in Brussel, samen met mijn moeder. Het was een fotografietripje, superleuk! Een paar jaar terug zijn we samen naar Brugge geweest, ook om te fotograferen. Heel tof, zulke tripjes! Erover bloggen ga ik zéker nog doen!

012

Mijn prachtige ‘fruithoekje’! Oh wat kan ik blij worden van fruit, haha. Vooral mango’s, daar ben ik gek op! Als ik ze voor een redelijke prijs vind (deze waren 1,25 per stuk), neem ik er altijd een paar mee. Enne, je kan nooit genoeg perssinaasappels in huis hebben, toch?!

014

Ik maakte voor het eerst sinds tijden (believe it or not) weer eens een uitgebreide salade. Deze bestond uit spinazie, baby romaine-sla, worteltjes, komkommer, tomaat, walnoten en een zelfgemaakt honing-mosterddressing (heel simpel: citroensap, honing en mosterd).

013

Dit was ook alweer een tijdje geleden: een bak havermout als ontbijt! Het was weer heerlijk. Ook al blijft mijn favoriet denk ik toch de bananensmoothies die ik de laatste tijd bijna dagelijks maak. In dit bakje zat havermout met amandelmelk, chiazaad, kaneel, kersen, kokos en nootjes. Ik dronk er ook een glas versgeperst sinaasappelsap bij. Fijn begin van de dag!

xoxo2

«
»

22 reacties op “Snapshots: France, Belgium & loads of food”

 1. Bianca schreef:

  jeetje ik heb van alles gemist! Halve marathon? (die van Amstedam toevallig?), nieuwe vriend? Leuk dingen!
  Beniewd naar je reisverslagen over Brussel & Paris!

 2. Bente schreef:

  Wat een leuke dingen heb je de afgelopen tijd gedaan! Ben erg benieuwd naar de foto’s en verhalen van Parijs en Brussel! :)

 3. Anne schreef:

  Oh man, alle foodfoto’s die jij maakt zien er uit als een waar kunstwerkje! Daar krijg ik honger van :D En leuk, Parijs. Ben heel benieuwd naar je posts over de stad, wij zitten erover te denken om rond kerst te gaan.

 4. Dionne schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Ziet er heel mooi uit!

 5. Joyce schreef:

  Wat een heerlijk overzichtje! Ben benieuwd naar je reis verslag!

 6. Jana schreef:

  Jouw foto’s zijn echt zó mooi :o!

 7. Rianne schreef:

  Leuk dat je in Parijs bent geweest, ik ben heel nieuwsgierig naar de foto’s! En leuk dat je een vriend hebt, lees ik nu pas voor het eerst haha!

 8. Wat een fijn overzicht! Mijn vriend en ik gingen ook naar een paar maanden verkering (lekker ouderwetse term) naar Parijs. Elkaar kwijtraken in de metro en visjes in het park brood voeren is dan een must volgens mij (mijn ouders hebben precies hetzelfde gedaan haha).

 9. Josie schreef:

  Wat maak je toch altijd prachtige foto’s, ze kunnen zo een magazine in. Wat heerlijk dat je naar Parijs bent geweest, love that city <3

 10. Ineke schreef:

  Wauw wat mooie foto’s.. Die planner van hema & tasje van primark zijn zo mooi :o..
  Ik ben benieuwd naar de foto’s van Brussel. Want denk door er zo vaak te werken dat ik de schoonheid er soms niet meer van zien..

 11. Manon schreef:

  Hele mooie fotos!

 12. Ines schreef:

  Da primark tasje is geweldig!

 13. Laura schreef:

  Wauw, ziet er leuk uit allemaal! Gefeliciteerd met het 4 maanden samenzijn!

 14. Kimberley schreef:

  Wat een heerlijke feel-good week heb je gehad!

 15. Marion schreef:

  Wow! Cityhopper! Je foto’s zijn echt alle complimenten waard. Prachtig!

 16. Marlissa schreef:

  Je foto’s zijn altijd zo mooi. Ik krijg er trek van en zin om naar Parijs te gaan:) Leuk!

 17. Suuz schreef:

  Wauw wat een waanzinnige foto’s! geweldig! En wat fijn een vriendje :-)! helemaal leuk! ontzettend genoten zo te zien van je reisjes! heerlijk!

 18. laura schreef:

  Wat een mooie foto’s!
  En ja, croissantjes zijn lekker! Maar pains au chocolate zijn nog lekkerder (;
  http://www.liefslaaura.blogspot.nl

 19. cheyenne schreef:

  wat een fijne foto’s! nu heb ik heel erg zin in fruit + croissantjes :D
  xo, cheyenne

 20. […] Snapshots: France, Belgium & loads of food […]

 21. Andrea schreef:

  Heerlijke foto’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.