Oui oui Paris: part 2 of my impressions
10 aug 2014 / Reizen

Nog meer foto’s die ik maakte in Parijs! Dit zijn de laatste Parijs-foto’s die ik graag wilde delen met jullie. Ik vind Parijs een erg mooie stad om te bezoeken! Het was af en toe lastig om in het Frans te communiceren, maar hé, daar leer je alleen maar van. Gelukkig hebben we beiden genoeg basiskennis van de Franse taal (mijn vriend meer dan ik), dus dat scheelde ;-) Ik zou de stad in ieder geval best nog een keer willen bezoeken!

003

Centre Pompidou. Wat een apart gebouw is dat, zeg. De roltrap zo aan de buitenkant ziet er zo gaaf uit. Alleen zo bijzonder is het omhoog gaan erop nou ook weer niet ;-) Wist je trouwens dat je hier gratis naar binnen mag als je jonger bent dan 25?

021
019
018

Het uitzicht vanaf boven in Centre Pompidou was echt prachtig! Je kon zo de Eiffeltoren en Montmarte met daarop de Sacré Coeur zien liggen. Wauw, ik kon er wel uren naar kijken. Klik hier om het panorama groter te zien!

025
002
016
001
015

Vlak om naast het museum zit dit pleintje, inclusief grote ‘vijver’ met bijzondere kunst erin. Heel apart! Ook de muren waren hier beschilderd.

014
013

Bij Crêpere Beaubourg aten we de crèpes die je al eerder voorbij zag komen in mijn snapshots-post. Ondanks de regenachtige dag is het tijdens onze lunch lekker droog gebleven. Gelukkig maar, want we zaten buiten! Toen we weggingen, begon het met druppelen. Geluk gehad! Konden we met de paraplu’s omhoog weer verder op stap ;-)

xoxo2

«
»

18 reacties op “Oui oui Paris: part 2 of my impressions”

 1. Marion schreef:

  Prachtig, ik blijf het maar zeggen! Die panoramafoto is geweldig. Hoe langer je kijkt hoe meer je ziet!

 2. Yudeska schreef:

  Fijn dat tijdens het eten het even gestopt was met regenen! Zag er mooi uit daar

 3. Sophie schreef:

  Wat ziet het er allemaal prachtig uit, ik zou er zo heen willen!

 4. martina schreef:

  zo leuk, heerlijk die reis foto’s! ik ben net terug uit Italie en wij hebben ook echt slechte dagen gehad helaas

 5. Bente schreef:

  Leuk om te zien! Het is voor mij al weer jaaaren geleden dat ik voor het laatst in Parijs was maar het mooie is dat ik alles wel nog herken van de foto’s! :)

 6. Eva schreef:

  Wat een mooie foto’s weer. Ik moet ook echt snel eens naar Parijs! xx

 7. Andrea schreef:

  Ik hou van Parijs! Prachtige foto’s!

 8. Dionne schreef:

  Ziet er weer prachtig!

 9. Anke schreef:

  Dat uitzicht van Centre Pompidou, heel gaaf! Moet ik onthouden voor als ik nog eens naar Parijs ga.

 10. Lauriëtte schreef:

  Mooie foto’s! Doet me qua street art wel een beetje denken aan Berlijn! Is me nooit eerder opgevallen!

 11. annouskam schreef:

  Ja centre pompidou is best leuk van de buitenkant. Binnen vond ik het niet zo heel bijzonder.

 12. Marijke schreef:

  Wat een prachtige foto’s! I love Paris!

 13. Charlotte schreef:

  Wauw dat uizicht op de Eiffeltoren en Sacre Coeur. Prachtig!

 14. […] Oui oui Paris: part 2 of my impressions […]

 15. Marlissa schreef:

  Ziet er goed uit, heerlijk al die vakantie foto’s. Krijg ik extra zin in mijn vakantie!

 16. Wendy schreef:

  En weer een reeks hele mooie foto’s. Dit stukje Parijs heb ik nog niet gezien.

 17. Ineke schreef:

  Prachtige foto’s net zoals deel1 :)..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.