Snapshots: photography, treats & getting active
11 aug 2014 / Dagelijks leven

Afgelopen week is de week waarin ik eindelijk weer actief werd op het gebied van sporten. Back on track! In de zomer vind ik sporten de meeste tijd helemaal niet zo fijn; het is zo warm! Maar als het een beetje afkoelt, heb ik eigenlijk geen excuus meer hè ;-) Verder shopte ik wat dingetjes, fietste ik weer veel op en neer naar mijn werk en fotografeerde ik een middagje in een vlindertuin!

009

De voorbereidingen voor dit recept dat ik laatst met jullie deelde!

008

Mmm, wat zijn verse abrikozen lekker! Moet ik echt vaker in huis halen. En de smoothie was ook erg geslaagd!

007

Zondag = blogdag. Heerlijk zo lang als ik wil bezig zijn met foto’s maken, uitzoeken, bewerken en bloggen! <3

005

Eén van mijn favoriete kleurtjes van Essie, mooi klassiek rood. Deze heet She’s Pampered.

006

Een grote favoriet: mango! Het liefst eet ik elke dag een paar mango’s ;-)

003

Op naar m’n werk. Dit is mijn ‘fietsoutfit’; ik moet ongeveer 40 minuten fietsen naar ’t werk, dus dan trek ik liever een sportoutfit aan voor onderweg!

002

Onderweg naar mijn werk.

001

Outfit van de dag, een ochtendje shoppen bij Primark. Ik slaagde er weer (veel te) goed… wat ik er kocht zal hier nog wel langskomen!

013

Ik besloot mezelf eens te verwennen met een superjuice van AH to go. Ik was er erg benieuwd naar! Ik moet zeggen: ik vind het heel erg lekker! Ik ben dan ook een grote fan van groene smoothies, natuurlijk.

012

Die middag bezocht ik samen met mijn ouders een vlindertuin om foto’s te maken. Het was er tropisch warm, maar het was supertof om er te fotograferen. Ik heb een hele hoop leuke foto’s gemaakt die ik de komende tijd wil delen!

011

#treatyoself, want waarom niet?!

010

Na weeeeken of zelfs maanden helemaal niet sportief te zijn geweest (oké, ik fiets wel 4 x per week heen en weer naar mijn werk, dat wel!), deed ik eindelijk weer eens een workout. Een korte, maar krachtige: een core-workout van 15 minuten met de Nike Training Club-app. Wat was het vermoeiend, haha!

004

Oooh, heerlijk eten! De verse aardbeien waren in de aanbieding en dan koop ik ze echt altijd. Ik at ze met croissantjes, want dat is heerlijk!

014

Ook heb ik na een lange hardlooppauze eindelijk weer mijn schoenen aangetrokken! Het waaide zo lekker hard buiten (en het was droog), dat vind ik echt heerlijk hardloopweer. Mijn snelste 5K liep ik in stormweer, en ook deze keer verbrak ik een PR: mijn snelste 1K.

xoxo2

«
»

20 reacties op “Snapshots: photography, treats & getting active”

 1. Tessa schreef:

  Mmm heerlijk die mango! Ik hou er ook zo van! Mooie foto’s weer!
  Liefs, Tessa

 2. Marion schreef:

  Wat leuk dat jij de zondag als blogdag hebt. Genieten is dat! Ben benieuwd naar de foto’s van de vlindertuin!

 3. Lauriëtte schreef:

  Wat een leuk, lekker en sportief overzicht! Die smoothie ga ik nog eens maken!

 4. cheyenne schreef:

  mooie foto’s! ik zou ook weer eens een goeie work-out moeten doen, de vakantie heeft mijn routine ook echt helemaal in de war geschopt! maar ach, daar is ’t ook wel een beetje vakantie voor ;)
  xo, cheyenne

 5. Martina schreef:

  Mooi zeg die rode lak!

 6. Bente schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s van de vlinder tuin! En fijn dat je het sporten weer hebt weten op te pakken :)

 7. Dina schreef:

  Mooi nagellakje inderdaad!

 8. Sophie schreef:

  Goed bezig met je 1K! Ik heb ook al een week niet gerend omdat ik al 4 dagen spierpijn heb van een lesje Crossfit. Ik voel me vandaag eindelijk weer wat beter, haha! En perziken en mango’s zijn inderdaad heerlijk <3

 9. Roos schreef:

  Ik hou zo van jouw foto’s!

 10. annouskam schreef:

  Hmm heerlijk zo een blog dagje, die wil ik ook op zondag vaker gaan houden! En die magnum; yummie!!!

 11. Dionne schreef:

  Dat fruit ziet er heerlijk uit!

 12. […] Snapshots: photography, treats & getting active […]

 13. Manon schreef:

  Wat een mooie kleur nagellak en damn wat een mooie fotos x

 14. Mama van Vesper schreef:

  keer op keer toffe foto’s!

 15. Dita schreef:

  Wat een leuke mooie foto’s weer! En een vraagje, waar heb je dat mooie rode shirt met Ganesha vandaan? Tis Ganesh toch, of zie ik het niet goed?

 16. Wat leuk allemaal! Dat lakje van Essie is erg mooi!

 17. Ineke schreef:

  Heerlijk mango & aardbeien :)..
  Vanwaar komt jouw planner?

 18. Dat kleurtje van Esssie is ook een van mijn favorieten. Cute as a button is ook heeeeel erg mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.