8 augustus 2014
My favorite kind of grocery shopping

Ik hou van boodschappen doen! Vertel me dat ik niet de enige ben… ;-) Oké, ik vind het wel alleen leuk als mijn budget me toelaat te kopen wat ik wil én als ik van tevoren weet wat ik wil/moet kopen! Het liefst eet ik zo gezond mogelijk (als in: waar ik me het allerbeste bij voel), dus de meeste keren is mijn boodschappenmandje gevuld met heerlijk fruit en groenten! Zo ook deze keer; ik besloot deze mooie buit vast te leggen. Voor mij zijn dit echt favorieten om altijd in huis te hebben!

010
008
007
005
006
002
004
003
001

Tegenwoordig kan ik echt niet meer zonder bananen leven. Haha, ik vind het soms nog steeds grappig als ik daarover nadenk. Ik was tot aan februari dit jaar namelijk nog fervent ‘bananenhater’. En ja, nu eet ik inderdaad soms wel meer dan 6 bananen per dag (meestal in 1 smoothie). Verder ben ik een gróót fan van mango’s! Ik vind het zo jammer dat ze zo duur zijn, maar vaak vind ik ze bij kleinere supermarktjes voor een hele redelijke prijs. Laatst zelfs voor maar €0,75 per stuk!

Verder hou ik heel erg van dadels, vooral zulke heerlijke zachte als in deze bakjes zitten. Ook lekker om te blenden met water (of kokoswater). Mmmm! Wat ik verder altijd in huis wil hebben zijn gedroogde vijgen. De ideale snack om mee te nemen naar mijn werk. De rest van de dingen op de foto’s die ik blijf kopen zijn slakomkommertomatenzongedroogde tomaten (zooo lekker!), rijst en kersen. Als die in seizoen zijn :-) Ik kocht deze keer toevallig ook rijstvermicelli en spelt-speculooskoekjes zonder suiker.

Welk fruit en groenten heb jij het liefst al-tijd in huis?

xoxo2

TAGS: , , , , , , ,

«
»

27 reacties op “My favorite kind of grocery shopping”

 1. Lauriëtte schreef:

  Wow zes bananen per dag is echt onwijs veel! Wilde bij het zien van je foto’s al vragen hoe je zo’n groete hoeveelheid bananen zo lang goedhoudt maar met zes per dag ben je er snel doorheen! ;)

 2. Dionne schreef:

  Ik vind het altijd heerlijk om naar de markt te gaan. Je hebt veel mooie producten gekocht!

 3. Roos schreef:

  Mooie foto’s van mooie spulletjes :-) Ik merk ook dat ik steeds minder vaak uitkom met mijn bananen-voorraad: zowel ik als mijn dochter eten/drinken er heel wat in een week tijd, haha!

 4. Dita schreef:

  Wat leuk om te lezen. Ik ben ook dol op boodschappen, hihi.. Deze groentes koop ik ook vaak, alleen wat minder bananen. Ik koop het ook graag bij de turkse supermarkt. Mango’s zijn daar maar 1euro!

 5. Marion schreef:

  Hahaha, die doos bananen (moet ook meteen aan de Minions denken: BANANAAAA!). Ja, ik had het al eerder gelezen dat jij zoveel bananen eet. Ik ben vrijwilliger op een eetstoornisforum en vooral de meiden daar zijn doodsbang voor bananen. “Word je dik van!!!” roepen ze dan. Ik zal ze eens naar jouw blog verwijzen ;-)

 6. Nikki schreef:

  Dat zijn een hoop bananen! Ik ben ook dol op dadels, zijn net snoepjes <3

 7. Bente schreef:

  Dat zijn inderdaad heel wat bananen ;)
  Ik heb altijd wel bananen, appels en diepvriesfruit in huis (frambozen, blauwe bessen en aardbeien).
  Nu in de zomer vaak ook druiven en gewone aardbeien. Jumm!

 8. Anne schreef:

  Haha, ik heb echt een hekel aan boodschappen doen en ben altijd heel blij als mijn vrouw het doet :) Zij is ontzettend georganiseerd, met lijstjes enzo, en ik ren maar wat rond en kom altijd met de verkeerde dingen thuis! Maar, we hebben inderdaad wel onze ‘vaste’ dingen: ook altijd een tros bananen en minstens drie soorten ander fruit (ik ben nu zó blij met al het rode fruit), paprika’s eten we standaard wel één keer in de week en anders als snack en avocado kan ook niet ontbreken.

 9. Sophie schreef:

  Heerlijk! Ik haal altijd veel mangos en bosbessen!

 10. manon schreef:

  Heerlijk bananen!

 11. Yudeska schreef:

  Prachtige foto’s en zo gezond heerlijk

 12. Evelien schreef:

  Heerlijk al dat fruit! En wat een bananen. Maar als je er 6 per dag eet/drinkt ben je er gauw genoeg doorheen, voordat ze bruin zijn. Vroeger mocht ik van mijn moeder altijd maar 1 banaan per dag, omdat het niet goed zou zijn om er meer te eten, haha.

 13. Marlissa schreef:

  Heeerlijk lekker gezond! Doe mijn maar banaat, appel, kiwi en aardbeien :)

 14. Laura schreef:

  Wat ongelooflijk gezond allemaal zeg! Het liefst zou ik mijn hele koelkast volproppen met aardbeien, maar ja, duur!

 15. laura schreef:

  bananen met pindakaas is ook zo delicious!
  http://www.liefslaaura.blogspot.nl

 16. Osina schreef:

  Wauw, wat lekker gezond! Ik heb altijd een paar appels, bananen en mango op mijn kamer :)

 17. cheyenne schreef:

  ziet er heerlijk uit allemaal! ik heb in ieder geval standaard appels, bananen, frambozen en blauwe bessen in huis, omdat ik die het meest tussendoor eet of in smoothies en ontbijt/lunch gerechtjes verwerk. zo nu en dan, als mijn rekening meer toelaat ;) komen er ook aardbeien, mango’s en kersen bij. vooral mango’s vind ik ook heerlijk!
  xo, cheyenne

 18. Suuz schreef:

  hahahahaha dit had zo mijn winkelmandje kunnen zijn! HEEEEEEERLIJK! en prachtige foto’s as usual.. love your blog!!! Dadels en vijgen… heaven!!! bananen en mangos OH MY… kan niet zonder!

 19. Charlotte schreef:

  Hmmm wat veel fruit! Heeerlijk. Mango’s zijn zo yummeh.

 20. Wendy schreef:

  Bananen sowieso. Dè basis voor mijn smoothies. :)

 21. Ineke schreef:

  Wow 6bananen per dag :)..
  Dat zou bijmij fataal aflopen voor mijn darmen :)..
  Hier standaard appels, kerstomaatjes, komkommer & eetsinaasappels..
  De rest hangt af wat in “seizoen” is :)

  • Alyssa schreef:

   Mmm, kerstomaatjes zijn bij mij ook favoriet! En inderdaad, afhankelijk van het seizoen veranderen de ‘standaard’boodschappen :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴