Om blij van te worden! (3)
15 dec 2015 / Lijstjes
 • Misschien een beetje een ‘herfst- en winter-cliché’, maar ik vind het dus ook héérlijk om als het keihard regent/stormt/onweert warm binnen te zitten; het liefst met een kop thee, iets lekkers te eten en natuurlijk: iets leuks op Netflix!

 • Ook zo fijn: als je gaat slapen en buiten stortregent het.
 • Spullen weggooien. Hebben jullie ook zó veel papieren thuis? Van die dingen waarvan je ooit dacht dat het belangrijk was/later nog interessant zou zijn/nog nuttig zou blijken? Het voelt zo goed om grote stapels papier weg te doen, wat een opluchting zeg. Ruimte in je huis, ruimte in je hoofd!
 • Positief verbaasd zijn over je eigen kunnen. Heb je dat weleens? Ik had niet verwacht dat elke dag hardlopen (zie #SANTASTREAK) zo goed zou gaan. Nooit gedacht dat ik minstens 10 (!) dagen élke dag kon hardlopen. Welke afstand dan ook, ik had het gehoopt maar volledig vertrouwen had ik er niet in. Dan is het extra leuk om dan te merken dat het gewoon lukt!
 • Mandarijntjes!
017

Waar word jij blij van?

xoxo2

TAGS: ,

«
»

19 reacties op “Om blij van te worden! (3)”

 1. Bente schreef:

  Dat ik deze maand heerlijk veel vrij heb <3 had nog 7 vakantie dagen over dus die ga ik allemaal lekker opnemen deze maand :)

 2. Ysanne schreef:

  Jaa en dan vooral het perfecte mandarijntje zonder pitjes haha. In slaap vallen terwijl het regent is heeel fijn :)

 3. gea schreef:

  Leuk om te lezen!

 4. Melissa schreef:

  Tof lijstje.
  Haha, ik ben soms fans van de regen buiten als ik ga slapen, maar als het te hard regent dan kan ik niet slapen ;)

 5. Bo stuffbybo schreef:

  Wauw wat goed elke dag hardlopen, ik ben pas 1 keer geweest in december haha! You go girl :)

 6. Nesrin schreef:

  Fijn dat Santastreak zo goed gaat. Ik houd je in de gaten via Instagram vind ik leuk ;-)

 7. Sas schreef:

  wat een super fijn en positief lijstje! Altijd leuk om dit te lezen. De foto erbij vind ik helemaal geweldig haha<3

 8. Sher schreef:

  Haha super leuk! Ik word ook altijd blij van troep weggooien.

 9. Lonneke schreef:

  Oh papieren opruimen heerlijk! Ik heb onlangs veel ingescand en daarna weggegooid. Heerlijk om te doen!

 10. Evelien schreef:

  Wat een fijn lijstje! Lekker warm binnen zijn of in bed liggen als het stormt vind ik ook heerlijk :-)

 11. Sandra schreef:

  Oeh ja, ik hou er ook van als het keihard regent als ik zelf lekker binnen ben of in bed lig. Dat getik tegen het raam vind ik zó rustgevend! De mandarijntjes zijn nu ook zo heerlijk. Heb er net nog twee op, haha. :)

 12. Luna schreef:

  Het is zo leuk om je Santa Streak op Instagram te volgen! Knap dat je het volhoudt hoor, om toch weer elke dag de deur uit te gaan voor een rondje! En ik zag dat je heel snel had gelopen vandaag. Die andere puntjes zijn ook heel fijn. Ik eet zó veel mandarijntjes de laatste tijd, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.