Digitaal schilderen: mijn nieuwe hobby
14 mrt 2021 / Creatief

In mijn vorige ‘Currently’-post schreef ik achter ‘Loving’ dat ik digitale schilderijen/tekeningen maakte met mijn nieuwe tekentablet. Niet lang daarna koos ik ervoor om een iPad aan te schaffen, zodat ik gebruik kon maken van de app Procreate om te schilderen en tekenen. Een van de beste beslissingen van 2020! Procreate is heel fijn en intuïtief om in te werken, en ik heb al allerlei schilderijen en tekeningen gemaakt. Het leek me leuk om een aantal van mijn favorieten te delen in een blogpost, dus bij dezen! Je kunt op de creaties klikken om ze wat groter te bekijken.

“Seoul at dusk”

Henry Cavill

Margot Robbie

Zelfportret

“Cozy winter night”

“Caught in the rain”

Ian Somerhalder

“Angel?”

“Window light”

Jameela Jamil

Scarlett Johansson

Gal Gadot

“The Glowing Tree”

Ben zelf erg blij met de resultaten tot nu toe, maar het is vooral heel erg leuk om ermee bezig te zijn. Als ik er eenmaal lekker inzit, vliegen de uren voorbij (en vergeet ik soms zelfs te eten/drinken, oeps). Mijn favorieten zijn de laatste twee: het zwart-witte portret van Gal Gadot en “The Glowing Tree”. Bij die laatste had ik van tevoren géén idee dat dit het eindresultaat zou worden. Dat zijn de leuke projecten, waarbij je gaandeweg ‘ontdekt’ wat het schilderij gaat worden. Op naar nog veel meer van dat soort projecten! Benieuwd naar meer? Je kunt mijn ‘kunstaccount’ volgen op Instagram: @alyssavn.creations 

«
»

2 reacties op “Digitaal schilderen: mijn nieuwe hobby”

  1. Dimi schreef:

    Ziet er goed uit! En tekenen is idd heerlijk om lekker in te verdwalen. Ben blij dat je dit hebt ontdekt :)

  2. Saskia schreef:

    Oh deze zijn tof. Zo’n zelfportret lijkt me ook wel wat :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.