Nagels van de week: Essie’s Dive Bar
31 aug 2015 / Nagellak

Volgens mij heb ik de afgelopen maanden alleen maar rood of roze op mijn nagels gedragen, oeps. En dat terwijl ik toch best een verzameling nagellak heb, waarvan een heel groot deel NIET rood is. Never change a winning team, right? Toch heb ik mijn vertrouwde rood weer eens ingewisseld voor iets anders: een donkergroene kleur met subtiele glitters. Staat wel weer eens gaaf, donkere nagels!

005
008
001
003

Het is voor mij bijna een must om nagellak te dragen, want kijk dan hoe mijn nagels er zonder lak uitzien!! Oké, daar gingen de foto’s hierboven natuurlijk niet om, maar het valt nogal op zo. Komt natuurlijk door het dragen van nagellak, dus het is een beetje een vicieuze cirkel. Oh, en het komt omdat ik stiekem nooit meer de tijd neem om een basecoat op te smeren… mijn excuus daarvoor is dat ik toch niet meer zo vaak mijn nagels lak, en dat het dan best kan, zo zonder basislaagje. Nope, helaas niet zonder dat mijn nagels een geel tintje krijgen…

004
012
009
011

Van de meeste nagellakjes heb ik twee lagen nodig voor het beste resultaat, zo ook bij deze. De eerste laag is meestal nog net een beetje doorzichtig. Gelukkig droogt de lak snel genoeg om na de eerste laag (op beide handen) meteen door te gaan met laag nummer twee. Ook daarna is de manicure heel snel droog. De magie van Essie!

Het is een beetje een herfstkleurtje, nietwaar? Ik weet naar welke nagellak ik vaker zal grijpen wanneer het echt herfst is!

xoxo2

«
»

5 reacties op “Nagels van de week: Essie’s Dive Bar”

 1. Margp schreef:

  Mooi! Ik hou van dit soort kleuren en effecten. Zeker een tof kleurtje voor het najaar!

 2. Madelon schreef:

  OOoh wat een mooie kleur! Die glitters geven, wat ik op de foto kan zien, een heel mooi effect.

 3. Kelly schreef:

  Hele gave kleur, die kleur is zo mooi!

 4. Luna schreef:

  Wat een bijzondere kleur, love it! ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.