Klimmende pinchéaapjes, snackend musje & meer
1 sep 2015 / Fotografie

Het was al een tijdje een plan: met mijn familie een dagje naar de dierentuin. Eindelijk kwamen we eruit en was er een datum geprikt; ik had er superveel zin in! Samen met mijn ouders, zusje & neefje heb ik een dag gespendeerd in Blijdorp, gewapend met mijn camera en zoomlens. Natuurlijk had ik die bij me! Ik heb in totaal iets meer dan 400 (!) foto’s gemaakt, maar daarvan heb ik natuurlijk een selectie gemaakt. Een hele hoop was dan ook niet zo goed gelukt ;-) Gelukkig zijn er ook foto’s wél gelukt!

Ik moet wel zeggen dat ik een klein beetje een dubbel gevoel heb bij een dierentuin; het is gek om de dieren zo ‘gevangen’ te zien achter hekken en achter glas, terwijl ze bekeken worden. Dat ze goed verzorgd worden, daar twijfel ik niet aan. Maar toch… ik hoop in ieder geval dat de dieren het fijn hebben en dat ze gelukkig zijn. ;-)

006
001

Geen dier, maar onmisbaar in mijn fotoserie:

003

;-)

014
016

Het pinchéaapje, superschattig zijn die! Nog kleiner dan ze lijken op de foto.

018
019
010
011

Niet echt een dierentuindier, maar wél leuk om op de foto te zitten: de mus!

012
030
013
028
023
026

Het was een hele gezellige en geslaagde dag. Leuk om zo op pad te zijn met mijn familie & met mijn camera. Mijn selectie foto’s bestaat uit zo’n 75 foto’s, dus ongetwijfeld zullen er nog meer op mijn blog langskomen! ;-)

xoxo2

«
»

17 reacties op “Klimmende pinchéaapjes, snackend musje & meer”

 1. Dina schreef:

  Wat een super mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind de foto van de rog wel heel bijzonder trouwens.

 2. Lotte schreef:

  Heerlijke foto’s.!

 3. Manon schreef:

  Wat een mooie foto’s!

 4. Bente schreef:

  Aaah wat een lieve aapjes en toffe foto’s van die vogels! Inderdaad maar van uit gaan dat ze gelukkig zijn.

 5. Amber schreef:

  Leuke foto’s! Ik heb hetzelfde gevoel bij dierentuinen. Ik besluit met tijden dan ook dat ik nooit meer ga, maar het is zo’n geweldige plek om foto’s te maken dat ik het meestal toch niet kan laten. :)

 6. Luna schreef:

  Aaahh dat aapje, ik vind ‘m stiekem een beetje griezelig. Wel erg mooie foto’s!

 7. Marlissa schreef:

  Je hebt super mooie foto’s gemaakt in Blijdorp! En een goed idee om weer eens naar Blijdorp te gaan.

 8. Kim schreef:

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt zeg! :) Ik vind die kwal erg mooi, hihi.

 9. Stephanie schreef:

  Wat een prachtige foto’s zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.