Loving: Modern Family season 4
23 okt 2013 / Favorieten, Sponsored

Hi! Weten jullie nog dat ik laatst noemde dat ik sinds kort helemaal fan ben van de serie Modern Family? Dat is in de tussentijd niet veranderd hoor, ik vind het nog steeds een geweldige serie! Veel van jullie zullen het denk ik wel kennen (en misschien wel net zo’n grote fan zijn als ik), maar voor wie het nog niet zo goed kent… let me explain!

Zoals de titel waarschijnlijk al doet vermoeden, is het een serie over familie. Over één familie, om precies te zijn, die onderling weer bestaat uit drie gezinnen. Jay Pritchett is getrouwd met Gloria, zijn tweede vrouw en een stuk jonger dan hij. Zij heeft een zoontje, Manny. Jay heeft zelf ook al twee (volwassen) kinderen: Claire en Mitchell. Claire is getrouwd met Phil en samen hebben ze drie (puber)kinderen. Mitchell heeft een relatie met Cam en samen met hem heeft hij het meisje Lily geadopteerd.

Advertorial – De familie lijkt ingewikkeld in elkaar te zitten, maar juist dit maakt de serie zo leuk. Er gebeurt altijd wel wat en hoeveel de familie ook van elkaar houdt, er komen ook akkefietjes en ruzies bij kijken. De Modern Family kennende, lossen ze deze altijd op een originele en grappige (voor de kijker, ten minste) op. Inmiddels zijn er vier seizoenen, en is het vijfde seizoen net begonnen in Amerika. Wij in Nederland kunnen lekker seizoen 4 kijken, want deze is vanaf vandaag op dvd verkrijgbaar.

(spoiler alert!) In het vierde seizoen is vooral de komst van een nieuw familielid iets om naar uit te kijken, Jay en Gloria verwachten namelijk hun eerste kindje. Verder gaat de oudste dochter (Haley) van Claire en Phil het huis uit en hebben ze hun handen vol met hun twee andere puberende kinderen, Alex en Luke.

Het blijft toch wel iets hebben, om een dvd’tje aan te zetten en lekker ’s avonds op de bank te kruipen om je favoriete serie te kijken. Ik vind het heerlijk, in ieder geval.

Kijk jij naar Modern Family? Ben jij al toe aan seizoen 4?

xoxo2

«
»

7 reacties op “Loving: Modern Family season 4”

 1. Sas schreef:

  Alvast veel kijk plezier!

 2. Anne schreef:

  Nog nooit gezien, maar wel veel over gehoord.. Misschien als ik wat meer tijd heb, of heerlijk ’s avonds in de winter, ga ik het kijken!

 3. Manon schreef:

  Modern Family is echt geweldig inderdaad! Hij staat op m’n lijstje van de volgende serie die ik wil gaan kijken, ik vind het echt hilarisch.

 4. Floor schreef:

  Ik vind het ook een heerlijke serie!

 5. annouska schreef:

  Ah ik moet het nog steeds eens vanaf het begin gaan volgen. Ik zie geregeld een aflevering op tv namelijk maar dat is niet echt met regelmaat haha. Ik vind de serie wel heerlijk!

 6. Anja schreef:

  Ben al grote fan sinds seizoen 1! Verveelt nog steeds niet haha

 7. LNNK schreef:

  Ik vind het een heerlijke serie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.