Life update: graduation! (& more)
15 jan 2014 / Dagelijks leven

Hi! Ik weet niet hoe ik deze blogpost beter kan beginnen dan gewoon maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben geslaagd! Dinsdagmiddag heb ik mijn eindgesprek gehad en hoorde ik dat ik officieel ben geslaagd. Nu alleen nog maar mijn diploma in ontvangst nemen en mijn studie is helemaal afgerond! Ik geloof het nog niet helemaal, maar het is toch echt zo: na 4,5 jaar ben ik toch echt klaar met mijn studie. Geen student meer! Ongelooflijk ;-)

Wat ik nu wil gaan doen? Dat blijft steeds een lastige vraag! Er is zoveel wat ik wil ;-) Maar alle gekheid op een stokje, ik ben (nog steeds) op zoek naar een baan. Het liefst wil ik iets doen waarbij ik creatief kan zijn (schrijven, fotograferen, of een combinatie hiervan), op een webredactie of voor een (online) magazine. Verder heb ik natuurlijk als afstudeerproject een website gemaakt, die ik binnenkort ga ‘lanceren’. Ik kan het (nog?!) geen werk noemen, maar het is iets waar ik zelf heel enthousiast over ben! Naast mijn blog ga ik daar dus ook lekker mee aan de slag. Jullie horen het sowieso wanneer ‘ie online komt ;-)

In other news, misschien hebben jullie het op Twitter al meegekregen, ik heb sinds maandagmiddag zo’n last van mijn rug dat ik amper nog wat kan doen. Als ik eenmaal zit, kost het me héél veel moeite om weer op te staan, en dan heb ik het nog niet eens over de moeite die het me kost om ’s ochtends uit bed te komen (kostte me dinsdag welgeteld 40 minuten). Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar er is dus iets flink mis. Vanmiddag ben ik te vinden bij de chiropractor, en ik ga er vanuit dat het nu alleen maar beter kan worden! Met zulke rugpijn kan ik bijna niet achter mijn laptop zitten (huil), niet hardlopen (dubbel huil) en foto’s maken lukt eigenlijk ook niet (driedubbel huil).

Anyway, om deze blogpost toch nog positief af te sluiten, herhaal ik het beste nieuws nog maar even: ik ben geslaagd voor mijn studie! Zodra ik weer normaal kan bewegen: party time! ;-)

xoxo2

«
»

39 reacties op “Life update: graduation! (& more)”

 1. Jennifer schreef:

  Gefeliciteerd met je diploma dan! Misschien toch iets te hard van stapel gelopen met het aantal kilometers dat je hebt hardgelopen? Neem rust en bouw het rustig op! Succes!

 2. Sylvia schreef:

  Jeej, gefeliciteerd :) Oef, veel sterkte met je rug!

 3. Annebelle schreef:

  Gefeliciteerd meid!

 4. Sanne schreef:

  Gefeliciteerd met je afstuderen! Ik zie dat je dezelfde studie doet (deed haha) als ik, leuk! Waar heb je je afstudeeronderzoek over gedaan?

 5. Dita schreef:

  Gefeliciteerd!!

 6. Bente schreef:

  Gefelicteerd! Vervelend van je rug maar om maar weer positief af te sl uiten: Gefeliciteerd met je diploma!! ;)

 7. Marike schreef:

  Gefeliciteerd!!! En ik ben heel benieuwd naar het project dat je gaat lanceren! :)

  En sterkte met je rug, klinkt niet fijn!

 8. Michelle schreef:

  Wat goed! Gefeliciteerd meis. Lijkt me raar om opeens geen student meer te zijn eigenlijk. Ik ben heel erg benieuwd naar de website! Wat balen dat je opeens zo’n last van je rug hebt, zo stom. Ik hoop dat het de komende dagen wat beter gaat.
  Liefs xx

 9. Linda schreef:

  Gefeliciteeerd! Ik ben benieuwd naar je website die nog online komt. Veel sterkte met je rug. Ik hoop dat het snel over is, zodat je weer lekker kunt hardlopen en foto’s kunt maken.

 10. Marieke schreef:

  Aah, super! Gefeliciteerd!

 11. margriet kuper schreef:

  gefeliciteerd en sterkte met je rug…

 12. Dina schreef:

  Joepie! Gefeliciteerd hoor!
  Wel balen van je rug, hoop dat de chiropraktor wat heeft kunnen doen voor je.

 13. Ines schreef:

  Alvast heel hard gefeliciteerd!

 14. Wat goed!! Gefeliciteerd met je diploma! Wel shit zeg van je rug! Hoe ging het bij de chiropractor? :)

 15. Masha schreef:

  Gefeliciteerd met je afstuderen!

 16. Anne schreef:

  Wat fijn dat je geslaagd bent, van harte :) Wel echt balen van je rug, lijkt me zo frustrerend. Hoop dat het snel een beetje beter gaat!

 17. Sabine schreef:

  Ondanks de ongelooflijke rugpijn, wat enorm fijn dat je nu afgestudeerd bent!! Ik moet nog eventjes tot 24 januari wachten, dan is mijn eindpresentatie en hoor ik ook meteen of ik mijn papiertje in ontvangst mag nemen. :)

 18. Marjolein schreef:

  Ahh gefeliciteerd! :D Beter laat dan nooit toch, haha. Hopelijk gaat het snel wat beter met je rug!

 19. Ise schreef:

  Gefeliciteerd met je diploma! Zal vast een hele opluchting zijn. En wat lastig met je rug, hoop dat het snel weg gaat voor je :)

 20. Sarah schreef:

  Gefeliciteerd met het afstuderen! Dat is een heel fijn gevoel hé :D Ik hoop dat het snel weer beter gaat met rug!

 21. Nieke schreef:

  Gefeliciteeeeerd! Wat fijn dat je dat gelukt is. :) Je rug is wel heel erg lastig, hopelijk wordt het snel beter.

 22. Eva schreef:

  Wat goed dat je bent geslaagd! Gefeliciteerd! Wel enorm balen van je rug! Sterkte! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 23. Anke schreef:

  Gefeli met je afstuderen, goed gedaan!! En ik hoop dat het ondertussen al iets beter gaat met je rug!

 24. Charlotte schreef:

  Waaaah! Gefeliciteerd alyssss! Wel balen van je rug maar you can do it! <3

 25. Kimberly schreef:

  Gefeliciteerd met je slagen! <3 Ik vond het in het begin ook heel raar voelen dat je gewoon nooit meer naar school gaat waarschijnlijk.. Zo vreemd haha! EN wat vervelend dat je last hebt van je rug :( Ik hoop dat het snel overgaat!!

 26. Bianca schreef:

  Gefeliciteerd! Lijkt me ook heel leuk om website’s of magazines te ontwerpen. Heel tof dat er al een websige van jou online komt!

 27. Olga schreef:

  Heel erg gefeliciteerd, wat een mijlpaal! En heeeeeel veel beterschap, want rugpijn is echt niet leuk! En ja, een leuke baan vinden is lastig, ik deel je dromen daarover ;) Op een dag komen ze uit!

 28. Indira schreef:

  Alyssa, wat goed! Gefeliciteerd! Lijkt me echt een heerlijk gevoel! Heel veel succes met het vinden van een baan… Komt vast goed :)

  Wat vervelend van je rug, misschien door het hardlopen?

  • Alyssa schreef:

   Dankjewel! :-) Ja, wie weet komt het door het hardlopen… er kan natuurlijk zonder dat ik het door had iets verkeerd zijn geschoten :(

 29. Annemieke schreef:

  Gefeliciteerd ..en in welke opleiding…hopelijk vind je snel een baan in deze tijd is dat soms best lastig…
  Ik ga misschien na 6 jaar weer studeren voltijd…

  New blogpost: food

  • Alyssa schreef:

   Dankjewel! Ik heb Media, Informatie en Communicatie (afstudeerrichting Redactie en Mediaproductie) gedaan :-)
   Spannend, weer gaan studeren!

 30. Denise schreef:

  Fantastisch dat je bent geslaagd :)! Maar wat enorm naar van je rug.. hopelijk is dat gauw over :(

 31. mw ekster schreef:

  Gefeliciteeeeerd! wohooooooeeet:-)

 32. annouska schreef:

  Gefeliciteerd meid, eindelijk dat papiertje lekker in je hand. Wel onwijs balen van je rug, ik hoop echt dat het snel beter gaat.

 33. Rianne schreef:

  Wat goed, gefeliciteerd!! En wat zie je er goed uit! :) Ik hoop dat je rugpijn inmiddels beter is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.