6 things I will live by

We zitten inmiddels alweer op de helft van januari (crazy!), maar het is nooit te laat om je dingen voor te nemen. Net zoals er nooit een perfect moment is om te beginnen met nieuwe gewoontes, is er ook geen perfect moment om je nieuwe dingen voor te nemen!

voornemensbottom

Ik hou me vaak zo veel bezig met het verleden/de toekomst, dat ik vergeet dat het leven nu gebeurt. Ik leef nu en daar wil ik van genieten! Ik wil vooral van mezelf (blijven) houden, precies zoals ik ben. Dingen (uit het verleden) laten gaan, blijven hardlopen, niet opgeven en het belangrijkste: ik wil me gelukkig voelen. Geluk is overal in te vinden, ik hoef niet eerst iets te bereiken voor ik pas gelukkig kan zijn. Nu is het moment. Niet vergeten!

Wat heb jij je voorgenomen?

xoxo2

«
»

8 reacties op “6 things I will live by”

 1. Sas schreef:

  Mooie voornemens!
  Ik heb eigenlijk niet echt voornemens. Wel wil ik zoveel mogelijk genieten van 2014!

 2. Dina schreef:

  Klinkt goed allemaal! Ik heb niet echt voornemens eigenlijk.

 3. Yak Man schreef:

  Leuk in zo’n plaatje vorm ipv op een rijtje als tekst ^^. Erg goede voornemens! Ik heb niet echt voornemens maar be happy and be in the now stonden sinds vorig jaar november op mijn lijstje :). -het is nooit te laat om opnieuw te beginnen of iets te veranderen-

 4. Charlotte schreef:

  Mooie voornemens! Ik wil ook proberen gelukkig te zijn en meer te gaan hardlopen <3 verder wil ik genieten van de kleine dingen in het leven.

 5. Suuz schreef:

  Hele mooie!! Absoluut mee eens! You go girl! You can do it!

 6. Farah schreef:

  Mijn voornemens komen een beetje op hetzelfde neer!
  Ben al begonnen met hardlopen en bezig met gezonde voeding ;). En ik probeer mijn leven zo leuk mogelijk te maken. Dus dat betekent mezelf het leukste gezelschap vinden wat er is (ik wil alleen op vakantie om dat uit te testen) en actief leuke dingen doen en zoeken.

  2014, we gaan er iets leuks van maken ;).

 7. Michelle schreef:

  Hele mooie voornemens heb je! Ik heb me voorgenomen om een nieuw eetpatroon aan te leren. Ook wil ik gelukkig worden.
  Liefs xx

 8. annouska schreef:

  Ow ik herken mij wel in jou gedachten, ik vergeet soms dat we in het NU zitten en niet in het verleden of de toekomst. Dit is wel en mooi punt waar ikook vaker rekening mee moet gaan houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.