Photography: just like Spring
17 jan 2014 / Fotografie

Allereerst: superbedankt voor al jullie felicitaties bij mijn vorige post! <3 Ondanks mijn rugpijn, geniet ik van het feit dat ik gewoon geslaagd ben! Over m’n rug gesproken: het gaat elke dag weer wat beter, ook al is het maar een héél klein beetje. Baby steps… ;-)

Vorige week – toen ik me nog normaal kon bewegen ;-) – zag het er toen ik uit mijn raam keek zo mooi uit dat ik binnen no time buiten stond met m’n camera in mijn handen. Het leek bijna alsof de lente al was aangebroken. We wish! Maar laten we genieten van zulke lenteachtige natuur in januari!

011
010
031
001
019
007
008
023
022

Het is toch net alsof het al maart is?! Gelukkig nog niet, want dat zou betekenen dat de 5K-loop in Den Haag bijna is en met zulke rugpijn als nu is dat een mission impossible. Maar ik kan opgelucht ademhalen, want die loop (mijn eerste hardloopwedstrijd!) is pas over 7 weken! Al hoop ik natuurlijk voor die tijd weer volop te kunnen hardlopen ;-)

xoxo2

«
»

21 reacties op “Photography: just like Spring”

 1. Dina schreef:

  Hoe was het bij de chiropractor? Hele mooie foto’s trouwens. Hier heb ik nog helemaal geen bloemknopjes gezien.

 2. chucky1012 schreef:

  Prachtige foto’s ;-)
  Laat de lente maar snel beginnen en de zon lekker gaan schijnen!

 3. Kimberly schreef:

  Het lijkt inderdaad wel lente zo op de foto’s! Wauw zeg, heel mooi weer <3

 4. martina schreef:

  wauw wat heb je mooie foto’s gemaakt!

 5. Nena schreef:

  Mooie foto’s! :)

 6. Charlotte schreef:

  prachtige foto’s! Die roze bloemetjes, net lente inderdaad!

 7. Ines schreef:

  waaaauw wat een mooie foto’s! Ik krijg zin om naar buiten te lopen maar helaas, de enige omgeving die ik zie is mijn bureau :'(

 8. Nina schreef:

  Wat een heerlijk vrolijke foto’s. Het lijkt inderdaad net lente!

 9. Mattania schreef:

  Prachtige foto’s! Erg mooi!

 10. Monique schreef:

  Prachtige foto’s!

 11. Olga schreef:

  Ik ga jouw blog binnenkort eens helemaal en goed lezen, want ik vind dat je altijd van die mooie foto’s maakt. Nu ik zelf een ‘goede’ camera heb, hoop ik hier veel van je te kunnen leren ;)

 12. Lotje schreef:

  Mooie foto’s, laat de lente maar komen!

 13. Esmay schreef:

  Hele mooie foto’s weer! <3

 14. Marjolein schreef:

  Wauw wat een prachtige foto’s!! x

 15. Eva schreef:

  Prachtige foto’s! Ik hoop dat het nu alles uit loopt niet meer gaat vriezen want vriezen weer al mijn plantjes dood :( xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 16. Carola schreef:

  WAUW! Prachtige foto’s weer! Ben echt fan van jou fotografie!

 17. Michelle schreef:

  Wat een prachtige foto’s. Zo apart dat je dit inderdaad al ziet in deze tijd van het jaar.
  Xx

 18. annouska schreef:

  Wauw jou foto’s zijn altijd een moment van genieten. :D

 19. Wendy schreef:

  Ik zag toevallig gisteren dat overal de bloembollen weer uit beginnen te komen. Ik zag ook alweer wat sneeuwklokjes staan. Ik werd er vrolijk van! :D

 20. Eline schreef:

  prachtige foto’s!

 21. […] Oh, wat ziet het er toch mooi uit als de zon vlak voor ze ondergaat nog schijnt! Het wordt niet voor niets Golden Hour genoemd, het zonlicht (en alles waar het op schijnt) ziet er van goud uit. Tijdens mijn fotowandeling stuitte ik op mooie plekjes waar de zon prachtig scheen en waar groepjes muggen/insecten rondvlogen. Héél lastig om (scherp) vast te leggen, maar ik heb een poging gewaagd en de resultaten waren beter dan verwacht! Bij deze: een nieuwe verzameling foto’s gemaakt tijdens mijn wandeling! […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.