Latest faves: chocoladetaart, nagellak & meer
13 aug 2017 / Favorieten

Deze bruine nagellak van Essie:

Draagt de naam ‘Hot Coco’ en blijft verbazingwekkend lang mooi zitten ♥

Mijn leukste souvenir uit Keulen:

Een fantastisch boek uitlezen:

Hier schrijf ik nog een recensie over.

Eén woord, chocoladetaart:

Gehaald bij Spirit & hij is zó lekker.

Wat is bij jou de laatste tijd favoriet? :-)

«
»

4 reacties op “Latest faves: chocoladetaart, nagellak & meer”

 1. Kimberly schreef:

  Ik hou van sneeuwbollentjes van steden/plaatsen waar ik ben geweest dus snap helemaal dat het je leukste souvenir uit Keulen is. En CHOCOLADETAART!! Daar heb ik nu echt onwijs zin in :D Mijn favoriet op dit moment is het boek Norwegian Wood van Haruki Murakami en de mooie Japanse anemonen die in onze tuin aan het bloeien zijn.

  • Alyssa schreef:

   Jaa, me too, ik spaar ze ook van elke plaats waar ik kom :D Ik heb inmiddels ook alweer zin in chocoladetaart… eigenlijk altijd wel, haha. Oh ik ben heel benieuwd naar Norwegian Wood, die staat op mijn ’to read’-lijstje!

 2. Bente schreef:

  Aah die taart ziet er heerlijk uit!

  Afgelopen zaterdag maakte ik een brownie met cheesecake.. Die was ook echt GODDELIJK!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.