Just in case
11 nov 2010 / Nagellak
Dit is één van de nagellakjes die ik laatst liet zien in een post. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen grote fan ben van de colour & go-lakjes van Essence… ze drogen heel langzaam (de meeste, in ieder geval) en de formule is niet altijd even fijn. Het is dat het zulke leuke kleurtjes zijn en dat ze supergoedkoop zijn! Dat maakt het vaak toch onmogelijk om ze te laten staan ;) Ik vind ze niet superslecht hoor, maar er zijn betere ;)

xoxo2

«
»

4 reacties op “Just in case”

  1. Yoor schreef:

    Vooral de matte versies zijn best slecht :’) Maar inderdaad, voor dat geld blijf je ze kopen haha. Hollanders..

  2. Eline schreef:

    He, die heb ik volgens mij ook! Maar ik heb hem nog nooit opgehad

  3. Renate schreef:

    Die zijn niet zo best inderdaad, maar zo af en toe koop ik er toch eentje, omdat ze zo goedkoop zijn haha

  4. […] het is een hele aparte kleur. Ik heb niks vergelijkbaars in mijn verzameling, can you believe it?! Ooit schreef ik dat ik niet zo te spreken was over de kwaliteit van de Colour & go-lakjes, maar de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy