Just in case
11 nov 2010 / Nagellak
Dit is één van de nagellakjes die ik laatst liet zien in een post. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen grote fan ben van de colour & go-lakjes van Essence… ze drogen heel langzaam (de meeste, in ieder geval) en de formule is niet altijd even fijn. Het is dat het zulke leuke kleurtjes zijn en dat ze supergoedkoop zijn! Dat maakt het vaak toch onmogelijk om ze te laten staan ;) Ik vind ze niet superslecht hoor, maar er zijn betere ;)

xoxo2

«
»

4 reacties op “Just in case”

  1. Yoor schreef:

    Vooral de matte versies zijn best slecht :’) Maar inderdaad, voor dat geld blijf je ze kopen haha. Hollanders..

  2. Eline schreef:

    He, die heb ik volgens mij ook! Maar ik heb hem nog nooit opgehad

  3. Renate schreef:

    Die zijn niet zo best inderdaad, maar zo af en toe koop ik er toch eentje, omdat ze zo goedkoop zijn haha

  4. […] het is een hele aparte kleur. Ik heb niks vergelijkbaars in mijn verzameling, can you believe it?! Ooit schreef ik dat ik niet zo te spreken was over de kwaliteit van de Colour & go-lakjes, maar de […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.