Essence new collection! Green & red
30 aug 2011 / Nagellak

Toen ik hoorde dat Essence haar assortiment ging vernieuwen, werd ik gelijk enthousiast. Want: nieuwe nagellakjes! Ik heb er alweer veel te veel gezien die ik graag wil hebben, niet goed haha! Tot nu toe heb ik er twee: een lichte camouflageachtige groen met subtiele shimmer (die me deed denken aan een lakje van Essie – binnenkort een vergelijking!) & een bruinachtige rood, een heel apart mooi kleurtje. Check it out:

High Spirits. De shimmer hierin is heel subtiel, maar is bij zonlicht wel mooi te zien!

Reach Peach. De naam snap ik niet helemaal (peach?!), maar goed! Mooi is-ie sowieso wel.

Ik ben vooral fan van Reach Peach; het is een hele aparte kleur. Ik heb niks vergelijkbaars in mijn verzameling, can you believe it?! Ooit schreef ik dat ik niet zo te spreken was over de kwaliteit van de Colour & go-lakjes, maar de laatste tijd vind ik degene die ik probeer allemaal verbazend goed en fijn lakken; een hele verbetering. Go Essence! Ik voorzie meer nieuwe Essence-lakjes in de toekomst… ;)

Wat vind jij van deze nieuwe kleuren?

PS. alle nieuwe kleurtjes kun je o.a. hier zien.

xoxo2

«
»

37 reacties op “Essence new collection! Green & red”

 1. Wendy schreef:

  Oh, ik vind het allebei hele mooie kleuren! Helaas heb ik al best veel nagellak en zo vaak heb ik het niet op..

 2. Kimetc schreef:

  Ik ben VERLIEFD op Reach Peach. Wow, love it!

 3. Laura schreef:

  Toffe lakjes, vooral die rode! :)

 4. Marikee schreef:

  Mooie kleuren! Ik ben benieuwd wanneer die nieuwe kleuren bij mij in de winkel liggen! :)

 5. Judith schreef:

  Reach Peach is een erg mooie!! xx

 6. Esmay schreef:

  Die groene vooral! :D

 7. Jessica schreef:

  Heel mooie kleurtjes!
  Vooral de eerste.

 8. Sharon schreef:

  Mooi kleurtje die laatste!

 9. lisanne schreef:

  Beide prachtige kleuren!

 10. Anna schreef:

  Oh, reach peach lijkt me wel leuk!

 11. Saskia schreef:

  Hele mooie kleurtjes! Ik moet toegeven dat ik het tot nu toe vertikt heb om essence lakjes te kopen, omdat ik gek ben op de lakjes van catrice maar ik zie zoveel mooie kleurtjes dat ik mezelf er toch eens aan moet gaan wagen denk ik!

 12. Carmen schreef:

  Wauw, vooral dat laatste kleurtje vind ik erg mooi!

 13. Chantal schreef:

  Vind deze niet zo heel erg bijzonder..

 14. Aranka schreef:

  Echt mooie kleurtjes, zeg! Ik heb ze ook in Groningen zien staan, spijt dat ik ze niet heb meegenomen want ik heb ze nog niet in Zwolle gezien.

 15. Yak Man schreef:

  AAAH, high spirit is zo mooi! <3

 16. Anna schreef:

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral het groen/nude/beige? kleurtje is erg mooi!

 17. forrthira schreef:

  Als je een perzik héél lang laat liggen wordt het wel die kleur ;)

 18. Marlies schreef:

  Moooooooooooooi die Reach Peach! (: De andere nieuwe kleurtjes lijken me ook erg mooi, ga ze binnenkort even checken!

 19. Tamara schreef:

  High Spirits vind ik echt een mooi lakje

 20. Olga schreef:

  Ik vind vooral die rode kleur nice :)

 21. Aleida schreef:

  Wauw, Reach Peach is echt heel gaaf, maar nee… ik snap die naam ook niet echt

 22. Philip schreef:

  Het rode kleurtje is echt heel erg mooi, Alyssa. Het groene heeft ook wel iets, maar het kan niet tippen aan het tijdloze karakter van het rood…

 23. Myrthe schreef:

  Die tweede is mooooi!

 24. Marijke schreef:

  Reach Peach is echt gorgeous! :)

 25. Jiildou schreef:

  Wauw! Toffe lakjes. De groenachtige iets minder, maar de tweede vind ik prachtig! :)

 26. Angelina schreef:

  Mooie kleurtjes, vooral Reach Peach!!

 27. Laura schreef:

  Reach Peach ziet er mooi uit <3!

 28. Victoria schreef:

  High Spirits is echt super mooi !
  Een geweldige kleur voorde herfst :D

 29. LiesbethBr schreef:

  Oohh die reach peach is écht mooooooiii! Ik vindt je nagellakposten eigenlijk wel fijn, dan weet ik altijd de welke ik moet kopen als ik daar voor het huge aanbod sta…

 30. Denise schreef:

  Wauw.. ik wil helemaal geen nieuwe nagellak kopen, maar als ik deze kleuren zie.. hebberig!

 31. Kelly schreef:

  Prachtige kleurtjes! Essence heeft prachtige lakjes uitgebracht! Ik ben alleen verbaasd over de naam Reach Peach, er is niks ‘perzikachtigs’ aan dit kleurtje hihi, maar ondanks de niet passende naam, vind ik het een prachtig kleurtje!

 32. LiesbethBr schreef:

  Ps: nog eens bedankt voor de tip, ik kocht me net de reach peach, and I LOVE him! :D Echt ideaal, een combinatie van dat rode en bruine = love…

 33. […] Heb ik hét nieuwe nagellakkleur gevonden! Eigenlijk ontdekte ik het op de blog van alyssaa, en wou ik het ook proberen. Ookal zie je het eens op iemand anders zijn nagels, toch heb ik altijd het gevoel dat het anders uitkomt als je het aandoet. Het is maar een fractie van belichting, wat photoshop, … en het kleurtje is toch weer wat anders, maar het bevalt me écht. Ben je op zoek naar iets in de rode / bruintinten dan is dat écht hét kleurtje… Oh ja, het noemt reach peach, is van essence en kosste €1,25 (dus daarvoor hoef je het ook alvast niet te laten!). En als je het eens op nagels wilt zien verwijs ik je gewoon mooi door… […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.