January is over & I’m ready for February
1 feb 2011 / Dagelijks leven
Niet te geloven dat de eerste maand van 2011 alweer voorbij is! Het is zo cliché, maar time flies when you’re having fun. Even een paar dingen op een rij:
 • Tot nu toe gaat het met m’n Project 365 helemaal goed! Het is nu een soort  “gewoonte” geworden om elke dag een foto te maken. Gewoonte klinkt een beetje alsof het dan niet meer leuk is, maar dat is het wel! (en zal het ook blijven) Elke dag van januari 2011 is vastgelegd, kom maar op met februari!
 • Qua school is het oké gegaan in januari. De eerste tentamens zijn weer achter de rug, sommige gingen goed, andere wat minder… gelukkig bestaat er nog iets als herkansingen! Verder twijfel ik af en toe nog over mijn studie, maar dat is meer omdat ik ook zoveel andere dingen zou willen doen. Ik ben dus nog steeds wel blij met m’n studiekeuze :)
 • Over m’n voornemens kan ik het kort houden: fail. Voortaan doe ik niet meer aan goede voornemens. Als ik iets wil verbeteren of iets wil doen, moet ik het gewoon nu doen en niet wachten tot een “mooi moment” om te beginnen. Werkt niet!
 • Januari was over het algemeen een hele leuke maand!
Dan wil verder nog wat willekeurige foto’s uit januari met jullie delen!

Mijn kledingkast, op kleur gesorteerd (het enige in mijn kamer wat een beetje logisch georganiseerd is, haha).

Ik & bokeh (gecombineerde foto’s).

M’n bank oftewel ook mijn bed.

M’n neefje, Jayden.

 xoxo2

«
»

18 reacties op “January is over & I’m ready for February”

 1. Bloway schreef:

  Wauw, prachtige foto’s! Je hebt echt talent.

 2. Saskia schreef:

  De tijd vliegt inderdaad! Mooie foto’s weer.

 3. Ilse schreef:

  Wat een mooie foto’s! En fijn dat januari is omgevlogen omdat je plezier had! :)

 4. amber schreef:

  Super! Je bent echt goed :) De mooie dingen van elke dag :)

 5. Laura schreef:

  Die foto van jou met bokeh is mooi!

 6. LOU schreef:

  Leuk die foto met bokeh. Ik had nooit eerder van die term gehoord, maar ik weet wel wat het is. Ik vind het een beetje sprookjesachtig altijd.

 7. Evelien schreef:

  Bokeh foto’s zijn altijd leuk :) Ik heb nog ‘hartjes bokeh’ foto’s dus die ga ik met valentijnsdag maar eens over m’n foto’s gooien om te kijken wat voor effect het geeft!

 8. Eline schreef:

  Goede voornemens zijn ook zo 2010 ;) En mooie foto’s!

 9. Kinga schreef:

  Wauwww, mooie foto’s!

 10. Sanne schreef:

  Waar heb je het iPhone hoesje met wit en goud gekocht? Erg leuk!!

 11. Chezzelia schreef:

  Prachtige foto’s! en idd januari gaat zooo snel voorbij! Ik wou dat ik fotos kon maken in het licht, maar momenteel leef ik nog steeds tussen het donkere in hahah, s’ochtends als ik weg en als ik terug kom. Kom maar op met de lente/zomer!

 12. Carmen schreef:

  Leuke foto’s! Die eerste is echt vet en die laatste is schattiggggg :)

 13. Danique schreef:

  Je foto’s zijn heel leuk!

 14. Masha schreef:

  Super mooie foto’s!

 15. roos schreef:

  Awh, je neefje is zo schattig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.