A new yummy favorite
4 feb 2011 / Dagelijks leven
Tot gisteren had ik er nog nooit wat gehaald: De Broodzaak. Als ik op een station (in dit geval is dat meestal A’dam CS) iets te eten wil halen, ga ik toch altijd standaard naar de AH to go. Maar gister besloot ik eens iets nieuws te proberen en liep ik De Broodzaak binnen in plaats van voorbij. En weet je wat? Hier ga ik vaker wat halen! Ik snap niet waarom ik, grote broodjesliefhebber, daar nooit een broodje had gegeten. Ik koos voor een wit pistoletje met brie, tomaat, sla & komkommer. Heerlijk! Het is niet erg goed voor mijn portemonnee, maar ik denk dat ik vandaag als ik ga reizen er toch weer even naar binnen loop…

Hebben jullie favoriet “treinreis-eten”?

xoxo2

«
»

24 reacties op “A new yummy favorite”

 1. Angelina schreef:

  Hmm lekker dat lust ik nu ook wel haha, zit nu voor de verandering in de trein. ;) Sinds ik in de stad woon reis ik alleen nog maar met de bus of fiets, maar daarvoor nam ik meestal gewoon een broodje gezond of met zalm! :)

 2. Marlies schreef:

  Ik ga vaak ook naar Ah to go op Amsterdam CS, loop de broodzaak ook nooit binnen. Ik koop vaak van die bakjes fruit bij de AH voor onderweg.

 3. Masha schreef:

  Jammie jammie jammie. Ziet er lekker uit! Zelf ga ik wel vaak naar een soortgelijke bakker, en dan neem ik croissantjes of zoiets

 4. Marijke schreef:

  Ik haal inderdaad meestal ook gewoon iets bij de AH to go.
  Vind persoonlijk de Broodzaak echt veel te duur, maar wel o zo lekker!

 5. LOU schreef:

  Haha nou, ik hou van die ham/kaas-croissants waar de ham en kaas er bovenop liggen! Enn kaasbroodjes. Hmmm, en soms ook iets lekkers erbij! Maar bij mij school (HHS) hebben ze ook wel een goeie cateraar, maar da’s eigenlijk net zo duur als de broodzaak. Maar ja, soms denk ik echt zo van: ah joh, schijt! Doen we gewoon voor een keer!

 6. Desiree schreef:

  Dat ziet er lekker uit! Ik loop ook meestal de AH in, maar misschien toch maar eens de Broodzaak uitproberen ;)

 7. Marlies schreef:

  Yum! Ik neem bij de Broodzaak altijd een bruin pistoletje gezond! Heerlijk zijn die!

 8. Caithlin schreef:

  Krijg hier spontaan honger van!

 9. Carmen schreef:

  Ahhhh ik houd van broodjes gezond. Gezien mijn lege portemonnee moet ik het meestal doen met thuisgesmeerde boterhammen… Die laatste foto is erg mooi trouwens!

 10. Eline schreef:

  Ojojoj, lekker!

 11. Evelien schreef:

  ziet er wel lekker uit ja! Ik loop ook altijd de AH to Go in haha.

 12. Danique schreef:

  Broodzaak heeft inderdaad lekkere broodjes, al kom ik er niet vaak. Ze hebben er wel een heerlijk zalmbroodje. Wat ik alleen jammer vind is dat het eerst C’est du Pain was, en toen het de Broodzaak werd was mijn broodje opeens kleiner en duurder geworden :P. En toen werd ik ook nog eens ronduit schofterig geholpen en toen had ik het even helemaal gehad ;). Maar ze zijn wel lekker ja.

 13. Kinga schreef:

  Oehhh, lekker. Ik krijg er honger van.

 14. Aleida schreef:

  Met zalm is ook erg lekker, en met Filet American! En de gewone broodjes gezond, veel verser dan bij de To Go!

 15. Harmke schreef:

  Hmm. Ziet er echt heerlijk uit!

 16. Flaviena schreef:

  Ooh dat ziet er yummie uit! Ben er wel vaak voorbij gelopen maar altijd haast, haast.. Missed out on some delicious sandwiches!

 17. Renate schreef:

  Ik was er tot voor kort ook nog nooit geweest, maar die broodjes zijn inderdaad heel erg fijn!

  Broodje roomkaas, die is het lekkerst :)

 18. ioon schreef:

  Ik kom wel vaker bij de broodzaak. Het liefst voor een broodje met roomkaas, maar omdat dat heul slecht is neem ik meestal oude kaas. (wat eigenlijk ook slecht is).

  Gelukkig voor mijn portemonnee kom ik er nu niet meer langs. ;)

 19. Ilse schreef:

  Oeh, die is zo lekker he! Ik kom er ontzettend vaak, maar dat komt grotendeels omdat ik 60% korting krijg (aangezien ik bij AH to go werk) en dan zijn broodjes maar 1 a 2 euro haha.

 20. Laura schreef:

  Mijn favoriete broodje van mijn favoriete stop op het station! I totally understand you :’)

 21. Roxanne schreef:

  Ik haal daar ook altijd een broodje! Vaak ook met brie, maar die met zalm vind ik ook erg lekker.

 22. Saskia schreef:

  Jammie! Altijd lekker zo’n broodje.

 23. roos schreef:

  Ziet er jammie uit! Ik heb eigenlijk nooit iets mee als ik de trein in ga.

 24. Anouk schreef:

  Ik kan niet zonder de AH to Go chocolate triple cookie! (vooral als ze een euro zijn :P)

  Mooie foto’s trouwens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.