Ik heb een tv!
16 sep 2010 / Dagelijks leven
Klinkt niet erg indrukwekkend hè, haha. Anyway! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten woon ik al een tijd op kamers (al 10 maanden zelfs!), maar ik had geen televisie. Zo’n grote ramp was het niet, ik kon via mijn laptop tv kijken. Alleen deed ik dat bijna nooit, omdat: 1) het nogal lang duurde voor ik het programma aan de praat kreeg (het wilde nooit opstarten); 2) ik graag multitask (of graag alles half doe, het is maar hoe je het noemt ;) ), en nu dus niet tv kon kijken en tegelijk blogs kon lezen (bijvoorbeeld); 3) het scherm van mijn laptop naar mijn smaak toch iets te klein is om leuk tv op te kunnen kijken.

Anyway, ik heb sinds een paar weekjes een echte televisie in mijn bezit, mét ingebouwde dvd-speler (ideaal!). En ik ben er zo blij mee! Eindelijk kan ik lekker op bed ploffen (die tevens fungeert als mijn bank) en echt tv kijken, met afstandsbediening erbij en al. (ja, die vind ik heel erg belangrijk, haha) Vind ik toch heel wat fijner dan met een laptop naast me/voor me op bed zitten, of achter m’n bureau tv kijken. Dat doe ik nog steeds wel hoor – als ik weer eens vergeten ben naar Take Me Out of DWDD te kijken, of als ik een gedownloade serie of film kijk.

Alhoewel, nu ik er over nadenk: ik kan mijn televisie ook als tweede computerbeeldscherm gebruiken…

(het is trouwens een 24 inch-tv, ongeveer 61 centimeter)

xoxo2

«
»

11 reacties op “Ik heb een tv!”

 1. Eline schreef:

  Jeej! Levn zonder tv vind ik bijna onmogelijk ;)

 2. Claudia schreef:

  Ik kijk eigenlijk weinig tv op mijn kamer. Heb soortgelijke tv als jij. Wel erg handig om te hebben!

 3. Myrthe schreef:

  Hahaha wow jaloers, ik wil ook op bed ploffen en tv kijken :(

 4. Aquilance schreef:

  Haha. Ik heb zelf geen tv in mijn kamer A) Ik kijk het nooit B) Als ik het kijk, dan kijk ik dvds en die kijk ik op mijn laptop C) Het maakt mijn kamer te rommelig.

 5. Angelina schreef:

  Ik heb het ook een keer geprobeerd, tv kijken op je laptop nou vindt het echt 10x niks haha, dus kan me voorstellen dat je bent overgestapt op een échte tv! ;-) Hele mooi tv ook.

 6. Eva schreef:

  mooi ding hoor, heel fijn dat je nu een tv hebt :)

 7. Mylene schreef:

  Mooi ding zeg! Jeetje. Die zou ik ook wel willen hebben.

 8. Laura schreef:

  Wauw wat een vreselijk mooi ding zeg, geniet er van!

 9. Willemijn schreef:

  Mooi dingetje! Ik kijk nu ook televisie en lees jouw blog haha. Maar thuis heb ik geen televisie op mijn kamer, alleen hier in New York.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.