Ik ben jarig!
20 mrt 2016 / Dagelijks leven

It’s my birthday, wooo! Vandaag mag ik alweer 26 kaarsjes uitblazen. Maar dat doe ik niet, want da’s zo zonde van mijn mooie glitterletters. ;-) Zesentwintig worden, daar kan ik dan weer niet omheen. Niet dat ik dat erg vind, want hé, het is hartstikke een mooie leeftijd. En wat gaat het een mooi zevenentwintigste levensjaar worden, ik voel het.

Vandaag zal ik een groot deel van de dag spenderen in het nieuwe huis, want er is werk aan de winkel: onze nieuwe garderobekasten in elkaar zetten. We hebben straks drie meter aan kast, dus het is best een klus. Maar wel een leuke! Al kijk ik stiekem nóg meer uit naar het inrichten van de kast. Da’s het allerleukste, nietwaar? Ik vier dus vandaag niet uitgebreid mijn verjaardag – dat komt als we verhuisd zijn! -, maar om me tóch meer jarig te voelen bakte ik (gister al) een boterkoek. Ook omdat dat gewoon superlekker is natuurlijk. Het stond al zo lang op mijn lijstje: boterkoek bakken. Dat kan ik nu afstrepen én ik kan met een heerlijke punt (of twee) mijn 26e verjaardag vieren!

Happy Sunday! Wat doe jij vandaag?

xoxo2

TAGS:

«
»

33 reacties op “Ik ben jarig!”

 1. chucky1012 schreef:

  Gefeliciteerd!
  Succes met het in elkaar zetten van de kast.

  Xoxo

 2. Sas schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een toffe dag van.

 3. Ilse schreef:

  Gefeliciteerd!

 4. Mylou schreef:

  Van harte gefeliciteerd!

 5. Alyssa schreef:

  Gefeliciteerd naamgenootje! Maak er een hele fijne dag van :-) liefs

 6. Gefeliciteerd! Hopelijk voel je je vandaag toch een beetje jarig met je zelfgebakken boterkoek :). Lekker genieten (en klussen, haha) en dan vier je het later gewoon als alles af is!

 7. Rianne schreef:

  Gefeliciteerd!! Fijne dag vandaag!

 8. Bography schreef:

  Gefeliciteerd! Fijne verjaardag lieve Alyssa :)

 9. Dhini schreef:

  Gefeliciteerd!

 10. Anne schreef:

  Gefeliciteerd Alyssa!! :)

 11. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

 12. sammie schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd!!!

 13. Simone schreef:

  Nog gefeliciteerd!

 14. Joyce rdt schreef:

  Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen : GEFELICITEEEEEEEERD!!! Liefs!

 15. Nesrin schreef:

  Oepsie iets te laat ;-) Hartelijk gefeliciteerd! Oeh boterkoek…klinkt ontzettend lekker.

 16. Ann schreef:

  Boterkoek net zo lekker als een stuk taart :D nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 17. Carmen schreef:

  Happy b’day to you!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.