I needed to de-stress, so I took pictures
10 dec 2013 / Fotografie

Om even te ontsnappen aan mijn afstudeerstress, maakte ik zondagavond een wandeling in mijn buurt. Mét mijn camera natuurlijk; het was de perfecte manier om (al was het maar voor even) te ontstressen en even te vergeten wat ik nog allemaal moet doen. Het was prachtig (fotografie)weer, en ik ben tevreden met de resultaten! Naast het maken van deze foto’s heb ik ook weer heerlijk gefilmd, en ben ik tussen al het schoolwerk door weer bezig met het maken van mijn volgende video (in dezelfde stijl als mijn allereerste). Geweldig om te doen! Zodra die af is, verschijnt ‘ie zeker weten op mijn YT-kanaal (én hier op mijn blog). Voor nu: mijn favoriete foto’s die ik maakte!

009
007
018
019
016
017
015
013
014
004 crop
002

xoxo2

«
»

36 reacties op “I needed to de-stress, so I took pictures”

 1. Josianne schreef:

  Ik dacht bij alle foto’s: zo, die zijn mooi. En toen kwam ik bij de laatste: wauw! Die is echt prachtig. Ik weet niet precies wat het is, maar ik vind hem ontzettend tof.

 2. Beautydagboek schreef:

  Werkelijk waar prachtig! Ik denk dat jij echt de mooiste natuurfoto’s hebt gemaakt die ik sinds lange tijd ben tegengekomen op blogs.

 3. Kimberly schreef:

  Ik vind dat wazige effect zo ontzettend gaaf! Ik vind al je foto’s bijzonder mooi.. Zoals beautydagboek al zegt, de mooiste natuurfoto’s die ik sinds lange tijd ben tegengekomen, en daar ben ik het helemaal mee eens! De laatste foto heb ik opgeslagen want die vind ik een hele mooie sfeer hebben

 4. Anne schreef:

  Oh wat maak je toch prachtige foto’s!

 5. Martina schreef:

  De laatste foto is mijn favoriet!

 6. Petra schreef:

  Wauwww, die laatste is mooi!

 7. Priscilla schreef:

  Echt heel erg mooi. Wow!

 8. Ise schreef:

  Wat maak je toch prachtige foto’s! Ik vind de laatste ook super :D

 9. Nieke schreef:

  Ik ben zo’n fan van jouw lens. Prachtig! 28mm f1.8 was het toch? Wat een geweldige foto’s weer. Vind vooral de laatste heel mooi.

 10. Lyanne schreef:

  Wat maak jij toch mooie foto’s! Hele mooie sfeer. Vooral die laatste!

 11. Melissa schreef:

  Erg mooie foto’s!

 12. Die laatste foto is echt heel erg gaaf! De rest ziet er natuurlijk ook erg goed uit!

 13. Marjolein schreef:

  Heel erg mooi weer je fotoreportage!

 14. Dita schreef:

  Prachtige foto’s!

 15. Sas schreef:

  echt prachtige foto’s! Val een beetje in herhaling haha ;)
  Die laatste vind ik echt super gaaf<3

 16. […] het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen ik Alyssa’s foto’s zag, krabde ik mezelf bijna de ogen uit van jaloezie. Zoiets wilde ik óók weer doen! Ik wilde […]

 17. Martine schreef:

  Alyssaa ik heb een vraagje, ik heb ook de canon 60d met met een 50mm lens f/1.8 maar heb (nog) geen verstand van camera’s. Dus ik zat de gebruiksaanwijzing te lezen, en ik las dat je in filmmodus niet automatisch kan scherpstellen..
  Die youtubers zie je vaak hun handen bewegen zodat de camera gaat foccusen via autofocus (toch?). Kunnen wij dat dan niet met deze camera?

  • Annoesjka schreef:

   Autofocus is hetzelfde als automatisch scherpstellen, dus die zwaaiende bloggers gebruiken dan een lens die dat wel kan. M.a.w. je hebt gelijk, met die lens lukt dat niet. Maar heb je er ook een kitlens bij of heb je de body los gekocht? Een kitlens stelt namelijk wel automatisch scherp :-)

   • Alyssa schreef:

    Oh, da’s handig om te weten! Dus ook niet met de AF aan op de 50mm-lens? Ik ga het eens uittesten met een andere lens :)

   • Martine schreef:

    Super bedankt! Ik begreep er al niets van haha.
    Nee had inderdaad de body los gekocht, omdat ik niet wist welke lens goed zou zijn.
    Ik wist alleen dat ik deze lens wilde vanwege het blurry effect.
    Dus zal gaan kijken voor een lens die dat dan wel kan. Thanks :)

  • Alyssa schreef:

   Hi! Ik ben zelf ook nog niet zo bekend met de filmmodus van de 60D, maar ik dacht dat autofocus tijdens filmen wel mogelijk was… al heb ik dan nog niet uitgevonden hoe! De enige manier waarop het mij lukte was door het (half) indrukken van de knop, maar dat is helemaal niet ideaal. Ben bang dat dat bij de 60D de enige mogelijkheid is, maar hoop natuurlijk van niet ;) Ik gebruik nu maar gewoon altijd manual focus!

 18. annouska schreef:

  Wat een heerlijke ontspanning waarbij je prachtige foto’s gemaakt hebt. :D

 19. Annoesjka schreef:

  Wauw, wat een prachtige foto’s maak je toch! Ik kijk stiekem al een tijdje mee zonder te reageren, maar dankzij jouw foto’s besloot ik weer een camera aan te schaffen, dus ik vond het nu wel tijd voor een berichtje, haha! Ik vind die laatste trouwens ook ontzettend mooi, prachtige kleuren en mooi contrast tussen licht en donker.

 20. Farah schreef:

  Heel mooie foto’s!

 21. Masha schreef:

  Mooi weer hoor!

 22. Lotje schreef:

  Wauw wat een prachtige foto’s!

 23. Denise schreef:

  Heerlijke foto’s :)!

 24. Laura schreef:

  Ik blijf onder de indruk van je foto’s, ze zijn prachtig!

 25. Carola schreef:

  Wauw je laatste foto ziet er prachtig uit!

 26. Indira schreef:

  Mooi zeg! Echt wel een goede tip ook, want de laatste tijd ben ik zo druk geweest! Mijn camera ligt onder een dikke hoop stof… Misschien volgende week maar eens… Bedankt voor de inspiratie!

 27. Eline schreef:

  prachtige beelden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.