Hardloopkriebels + weekendverhalen
24 dec 2013 / Dagelijks leven, Hardlopen

Tijd voor een recap van de afgelopen 3 dagen. Vooral maandag was… bijzonder ;) Ik heb in het weekend weer heerlijk films gekeken, gerelaxt en geblogd. De films die ik keek: Burn After Reading (ik vond het een echte “WTF did I just watch”-film) en Mission Impossible: II. Zaterdag heb ik bij mijn ouders gegeten en samen met mijn neefje met auto’s en treinen gespeeld (zo leuk). Later in de avond keek ik met mijn ouders (mede-fans) de eerste twee afleveringen van seizoen 3 van Once Upon A Time. 

Op zondag sliep ik tot vrij laat, ging daarna weer even richting mijn ouders (net alsof ik er weer half woon joh) waar mijn neefje ook nog was (hij logeerde er). We speelden weer samen (vooral veel rennen) en daarna vertrok ik naar huis. Ik maakte een tussenstop bij de dichtstbijzijnde supermarkt, waar ik er bij de kassa achterkwam dat ik mijn pinpas thuis had laten liggen. Shit. Ik heb mijn moeder gebeld en gelukkig was ze nog nét niet weg om mijn neefje thuis te brengen en kwam ze langs met haar pinpas… reddende engel!

wknd

Verder heb ik ’s avonds eerst een film gekeken, en daarna vooral veel gefrutseld aan mijn blog (achter de schermen) – wat allemaal niet zo wilde lukken. Op een gegeven moment was het al ZO laat (rond 5 uur) dat ik maar besloot wakker te blijven. JA, serieus. Tegen zessen verstuurde ik wat sollicitaties en kreeg ik hardloopkriebels. Ik kon niet anders dan mijn hardloopkleding en -schoenen aantrekken en de deur uit gaan. Ik was het totaal niet van plan, maar het rennen was zó heerlijk dat ik uiteindelijk weer een 5K aan één stuk heb gelopen! Mijn PR met welgeteld 4 seconden verbroken: 34:12 –> 34:08. Elke seconde telt, nietwaar?

Ik lijk wel gek: de hele nacht niet slapen en vervolgens om kwart voor 7 (’s ochtends!!!) buiten te staan om te gaan hardlopen. What was I thinking?! Niet dat ik er spijt van heb, dat niet! Het bevestigde alleen maar weer hoe heerlijk ik hardlopen vind. Ik heb deze keer ook gewoon zónder muziek gerend (wat ik eigenlijk al-tijd doe). Maar waar ik aan gedacht heb tijdens het rennen? Geen idee! Dat mijn hoofd even zo leeg en stil kon zijn heb ik nooit geweten ;)

Na mijn ontbijt (speltpannenkoeken, wat anders?) en een heerlijk warme douche plofte ik op de bank voor een volgende film, Mission: Impossible III. Ik keek welgeteld 10 minuten van de film voor ik zó moe was (vind je het gek!?) dat ik een dutje heb gedaan van 2-3 uurtjes. In de middag knutselde ik nog wat aan de details van mijn blog, beantwoordde wat mailtjes en deed boodschappen voor Kerst. Pas in de avond keek ik mijn film af, bewerkte ik wat foto’s en schreef dit blogje. En: op tijd naar bed deze keer!!

(Waarschijnlijk blog ik pas weer na de Kerstdagen, dus bij deze: ik wens jullie hele fijne Kerstdagen vol gezelligheid en lekker eten!! XO)

xoxo2

«
»

6 reacties op “Hardloopkriebels + weekendverhalen”

 1. Bente schreef:

  Haha nachtbraker hoor, dat gebeurt mij nooit! Ik lig er liever lekker vroeg in :) Jij ook hele fijne feestdagen!

 2. Annebelle schreef:

  Een nacht doorhalen en dan hardlopen!? Zou ik niet kunnen denk ik :)

 3. annouska schreef:

  Jij bent echt in een vakantiemood. Super knap dat je na zo een nacht nog ging hardlopen; respect haha. :D Hele fijne dagen gewenst.

 4. Anke schreef:

  Klinkt als een fijne opmars van de feestdagen, geniet er van!

 5. Michelle schreef:

  Hahaha serieus de hele nacht opgebleven?! Dat heb ik al heel lang niet meer gedaan. En oja ik had precies hetzelfde gevoel na het kijken van de film Burn After Reading!

 6. […] dat in het donker hardlopen, dat deed ik om 6:45 ‘s ochtends na een nacht niet slapen… en de run ging […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.