Tested: black quilted phone case
24 dec 2013 / Shoppen, Sponsored

Hé, had jij niet een iPhone? Jep, nog steeds! Maar onderhand heb ik al zo veel hoesjes bij elkaar gespaard dat ik een winkel zou kunnen beginnen ;) Daarom liet ik mijn zusje een mooi hoesje uitkiezen – in de webshop Hoesjes.nl – voor haar (splinternieuwe) telefoon, een Samsung Galaxy S4 Mini. Ze koos voor een simpele, maar chic zwart bookcase-hoesje, met vakjes voor pasjes en de mogelijkheid om je telefoon zo neer te zetten als op de foto hierboven. Benieuwd hoe het hoesje er verder uit ziet?

022
020
026
021

Het zwart en het patroon passen overal wel bij; twee redenen waarom mijn zusje koos voor dit hoesje. Hij bevalt haar tot nu toe goed en haar telefoon wordt goed beschermd door het hoesje. Verder is het natuurlijk erg handig dat je er ook je belangrijke pasjes in kwijt kan. Het hoesje is van ACCY – het huismerk van de webshop -, kost €14,95 en is ook nog verkrijgbaar in een rode, roze of lichtpaarse uitvoering.

(Waarschijnlijk blog ik pas weer na de Kerstdagen, dus bij deze: ik wens jullie hele fijne Kerstdagen vol gezelligheid en lekker eten!! XO)

xoxo2

«
»

8 reacties op “Tested: black quilted phone case”

 1. Dina schreef:

  Dat quilted patroontje is mooi. Ik wens jou ook hele fijne liefdevolle kerstdagen toe!

 2. martina schreef:

  zo’n soort hoesje wil ik ook graag hebben :)

 3. Sas schreef:

  Wat een mooi hoesje. Jij ook fijne dagen gewenst :)

 4. Eva schreef:

  Hij is leuk! Helaas is er voor die van mij nog niet zoveel te vinden (Note 3). Jij ook fijne dagen! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 5. Carola schreef:

  Ik vind dat patroontje zo leuk!

 6. Masha schreef:

  Fijne feestdagen!

 7. Annebelle schreef:

  Mm, handig hoesje. Is die er ook voor andere Samsung telefoons?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.