My Christmas nails + look
26 dec 2013 / Beauty, Nagellak

Hi lovelies! Ik hoop dat jullie een hele fijne en gezellige kerstdag hebben gehad gisteren! En natuurlijk dat vandaag net zo gezellig wordt :) Behalve dat ik jullie een vrolijk kerstfeest wil wensen, wil ik ook mijn Kerstmis-nagels en -look laten zien!

004 crop
003
002
010
012
011

Qua make-up gebruikte ik mijn ‘standaard’ dagelijkse producten, maar dan maakte ik de look wat dramatischer: meer oogschaduw en een winged eyeliner. Ik heb ook m’n haar gekruld, maar helaas waren de krullen alweer uitgezakt tegen de tijd dat ik bij mijn familie aan kwam… Tijd voor een nieuwe krultang denk ik!

Op mijn nagels zit Big Apple Red van OPI met daarop de prachtige Party Hearty van China Glaze. Een echt kerstlakje met groene, zilveren en rode glitters in verschillende maten! Ik kocht ‘m alweer 2/3 jaar geleden, maar toen kreeg ik ‘m pas na Kerstmis binnen en de jaren erna droeg ik andere nagellak tijdens de feestdagen. Ik was ‘m dit jaar bijna weer vergeten, maar bedacht me nog net op tijd dat ik deze in mijn collectie heb!

Wat heb jij op je nagels deze Kerstmis?

xoxo2

«
»

15 reacties op “My Christmas nails + look”

 1. Beautytalk schreef:

  Mooie nagels en look!
  Eefje

 2. Esmay schreef:

  Je christmas nails zijn pretty! En je ooglook ook trouwens!

 3. Anke schreef:

  Ik ga mijn nagels zo weer lakken, eerst mijn outfit kiezen, haha ;) Maar ik denk dat het donkerblauw wordt. Fijne 2e Kerstdag nog!

 4. Melike schreef:

  De look is heel mooi!

 5. Melissa schreef:

  Mooie look en leuke nagels!

 6. Marjolein schreef:

  Wat een mooie nagels :D Ik vind het echt kerstig zo met dat rood en groen. En je ooglook is ook goed gelukt zeg.

 7. Linda schreef:

  Ik vind je look erg mooi en feestelijk! Leuke vrolijke nagels ook :)
  Ik heb zilveren glitters met blanke onderlaag uit de Naked nails van Urban Decay.
  Erg blij met dit lakje!

 8. SanneWierda schreef:

  Gave ring heb je om!

 9. Marloes schreef:

  Prachtige foto’s. En mooie look en nagels zeg!

 10. Mireille schreef:

  Heel leuk die nagels en een prachtige ooglook!

  liefs Mireille

 11. Sarah schreef:

  Ik vind je nagels heel tof geworden, inderdaad heel erg kerstachtig! Merry Christmas!

 12. Monique schreef:

  Wat is dat lakje van China Glaze leuk! Echt een kerst lakje hihi.

 13. Charlotte schreef:

  Prachtige foto’s! Ik vind je nagels heel erg leuk :)

 14. Sas schreef:

  Wat een prachtige foto’s. Vind je nagels erg mooi :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.