Fotografie: Flickr-flashback friday
11 mrt 2016 / Fotografie

Zo, da’s pas een alliteratie. Toen ik jaren geleden (in 2007) Flickr ontdekte, is dat het moment geweest waarop ik me nóg meer ben gaan verdiepen in fotografie en vanaf toen ben ik steeds meer gaan fotograferen. Ik was altijd heel actief op Flickr en bevond me in een hele gezellige en inspirerende community. Leuke tijden! Inmiddels is de site best veranderd en ben ik gewoonweg niet meer zo actief. Ik blijf het nog steeds tof vinden om af en toe mijn eigen pagina te bekijken en door de hele site te bladeren. Vandaag wil ik wat (oudere) foto’s van mijn photostream delen!

005
002
001
009
006
007
008
003

xoxo2

«
»

12 reacties op “Fotografie: Flickr-flashback friday”

 1. Kim schreef:

  Erg mooi!
  Ik hou van de alliteratie, haha.

 2. Dita schreef:

  Prachtige foto’s!

 3. Marushi schreef:

  Hele mooie foto’s! -x-

 4. Nicole schreef:

  Hele mooie foto’s!
  wat staat dat blonde haar je ook goed :)

 5. Joyce rdt schreef:

  Wauw wat een prachtige foto’s zeg, top!

  Liefs.x

 6. Sas schreef:

  Wauw, ik vind je foto’s altijd zo’n mooi sfeertje uitstralen<3

 7. Luna schreef:

  Leuk om te zien! Je foto’s waren toen al zo mooi! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.