Favoriet: zilveren naamketting
10 mrt 2016 / Kleding & zo, Sponsored

Jaren geleden droeg ik elke dag een naamketting. Zoals voor velen was Carrie uit Sex and the City mijn inspiratie. Helaas is die ketting gesneuveld; mijn naam viel er steeds af en zo beschadigden de ringetjes steeds meer (want ik probeerde ‘m natuurlijk telkens te maken). Toen ik de mogelijkheid kreeg een sieraad uit te kiezen bij Names4Ever (je kent het misschien wel!), wist ik het meteen: een mooie nieuwe naamketting! Nu voel ik me weer helemaal mezelf ;-)

002
009

Mooi verpakt!

Names4Ever is een fijne, uitgebreide webshop voor als je op zoek bent naar (gouden of zilveren) sieraden om te personaliseren. Ik wilde natuurlijk graag weer een naamketting – mijn keuze was makkelijk -, maar er zijn nog veel meer toffe mogelijkheden! Wat dacht je van sieraden met vingerafdruk erop? Ik had er nog nooit van gehoord. Heel mooi idee, om zo iets persoonlijks van een geliefde dichtbij je te dragen. Ook leuk: vriendschapsringen. Vroeger wilde ik altijd zo’n kettinkje om te ‘delen’, maar een ring is wellicht een meer volwassen optie ;-) Misschien wel het meest gave wat je kunt bestellen vind ik een sieraad met een tekst in je eigen handschrift! Hoe tof is dat, persoonlijker kun je het niet maken! Ook fijn: je betaalt geen verzendkosten en je hebt je bestelling binnen zeven werkdagen in huis.

005
005
007
062

Het kettinkje is lekker stevig, maar niet te dik en opvallend. Het is er zo een die ‘hoekig’ is, maar dat zie je eigenlijk pas echt van dichtbij. Ik ben voor een vrij standaard, sierlijk lettertype gegaan – dat vind ik het mooiste -, maar er zijn volgens mij genoeg mogelijkheden: hoofdletters, hartjes erbij, streepjes eronder. Carrie had haar ketting in goud en had dat bij mij mooi gestaan, dan was ik daar denk ik voor gegaan (of verguld, want goud is nogal prijzig!). Maar ik ben er al lang geleden achtergekomen dat goud 1) toch niks voor mij is en 2) niet mooi staat bij mijn huidskleur. Het mag duidelijk zijn dat ik blij ben met mijn nieuwe naamketting! Ik zou bijna zeggen dat ik het dragen ervan heb gemist. Da’s nou ook weer niet zo, maar ik het voelt toch vertrouwd er weer een te dragen ;-)

Wat vind jij van naamkettingen?

xoxo2

«
»

7 reacties op “Favoriet: zilveren naamketting”

 1. Bente schreef:

  Hij is leuk! Ik zal er zelf niet zo heel snel 1 dragen, maar dat ligt meer aan het feit dat ik sowieso bijna nooit kettinkjes draag.

  Wat is ie ook mooi verpakt! Een echt cadeautje :)

 2. Marushi schreef:

  Ik vind ze leuk! Ik heb er zelf twee, eentje met mijn echte naam en eentje met mijn nickname. -x-

 3. Joyce rdt schreef:

  Wauw wat een mooie verpakking inderdaad! Ik ben zelf niet zo van de naamkettingen. Ik heb wel een ketting met alleen de J, maar dat vind ik ook genoeg persoonlijk.

  Liefs.x

 4. Esmeralda schreef:

  Ik heb er zelfs 2. Was m’n eerste kwijt en toen een nieuwe gekocht maar eigenlijk heb ik ‘m nooit echt meer om :(

 5. Ines schreef:

  Oh dit vind ik zo leuk :D Beetje een carrie-ish vibe ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.