Dit wist jij nog niet over mij… x 6
12 mrt 2016 / Lijstjes, Persoonlijk
 • Dat ik van zingen hou heb ik vaker genoemd, dus da’s al bekend inmiddels. Zo doe ik het graag als ik (alleen!) aan het afwassen ben. Soms vind ik zelfs dat ik best oké klink. En dan, dan krijg je dit soort taferelen. Uhm…

 • Ik plan zelden blogposts in. Ik hou ervan om ‘live’ te bloggen. Niks leuker dan op ‘Publish’ drukken in WordPress!
 • In het verlengde daarvan: deze post typ ik op mijn telefoon terwijl ik in de trein zit. Ik wilde vandaag graag bloggen en dit is het moment waarop ik tijd heb! ;-)
 • Ik wil graag minimaliseren. Als in: ik wil minder spullen. Alleen dingen waar ik echt blij van word, die ik echt gebruik en het liefst dingen van kwaliteit die lang meegaan. Het afgelopen jaar heb ik al heel veel spullen (vooral kleding) uitgezocht en veel weggedaan, dat geeft zo’n goed gevoel. Ik ben nog steeds niet zo goed in het weggooien van spullen, want voor mij is alles verbonden aan herinneringen. Daar probeer ik dus aan te werken; die herinneringen bestaan óók gewoon zonder die tastbare prulletjes. (Dit geldt natuurlijk niet voor alle spullen, sommige dingen ga ik gewoon nooit weggooien. Punt.)
 • Ik hou van het lentegevoel. Dat het nog net winter is, maar je voelt dat de lente eraan komt: daar word ik zó vrolijk van. Sowieso is de lente mijn favoriete seizoen! Van lente word ik gelukkig.
 • Als ik mijn bord bijna leeg heb, verzamel ik altijd alvast een ‘perfecte laatste hap’. Stel ik eet een salade, dan moet die hap alle ingrediënten van de salade bevatten en het liefst van mijn favoriete ingrediënt een beetje extra. Is bij de couscoussalade altijd een extra geroosterde amandel bijvoorbeeld. Is dit herkenbaar of ben ik de enige met deze (gekke) gewoonte? ;-)

xoxo2

«
»

14 reacties op “Dit wist jij nog niet over mij… x 6”

 1. Petra schreef:

  Haha, dat laatste doe ik ook! De aardappel die er het lekkerste uit ziet, of het stukje vlees! Die houd ik soms gewoon vanaf het begin al apart, haha!

 2. Suuz schreef:

  je laatste punt is HEEEL herkenbaar!!!!!

 3. Linda schreef:

  Dat lentegevoel is er al bij mij met al die zon de laatste tijd. Ik houd er ook heel erg van!

 4. kimmetjekims schreef:

  Wat een mooie foto heb je gebruikt meis! Ik herken je gevoel; ik word ook ontzettend vrolijk als het mooier weer wordt. Zonnetje, fluitende vogeltjes en dat het langer licht is buiten in de avond maakt me echt blij.

 5. Joyce rdt schreef:

  Dat laatste is zo herkenbaar haha! Spullen weggooien doe ik echt veel te weinig, moet ik eens op mijn lijstje zetten want er kan een hoop weg haha. Liefs.x

 6. Bography schreef:

  Wat leuk om te lezen! Die laatste 2 herken ik ook wel ja :)

 7. Sigrid schreef:

  dat laatste herken ik heel goed! en minimaliseren is fijn he, ik heb t bij de verhuizing gedaan; het uitgelezen moment daarvoor..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.