Currently
23 okt 2020 / Dagelijks leven

Zo’n lange tijd niet echt geblogd, betekent ook dat ik een verzameling aan favorieten heb om te delen. Boeken, series, muziek… maar laat ik eens voorzichtig beginnen met een Currently-post. Wel extra uitgebreid deze keer!

Listening to

Podcasts! Ik vind het zo fijn en leerzaam en leuk om naar podcasts te luisteren, bijvoorbeeld tijdens het werken (wel afhankelijk van wat ik op dat moment moet doen…), terwijl ik mijn keuken opruim of gewoon liggend op de bank. Momenteel heb ik 3 favorieten waar ik elke week weer naar uitkijk. Ik luister ze via Spotify. :-)

  1. I Weigh with Jameela Jamil. Wat een fantastische vrouw is zij! Activist, actrice (in de toffe serie The Good Place) en oprichter van de I Weigh-community. De podcast-afleveringen zijn elke keer weer leerzaam, interessant, leuk en soms pijnlijk en verdrietig. Hier vind je meer info.
  2. The Double Cleanse met James Welsh en Robert Welsh. Ik volg beide broers op YouTube: James heeft een skincare-kanaal, en Robert is make-up artist. Allebei zo leuk, en samen zijn ze hilarisch!
  3. At Home With Lily & Anna. Ook een podcast door twee YouTubers! Ik volg Anna en Lily al jaren, en de podcast is supergezellig om naar te luisteren. 

Reading

Dit jaar zit ik in zo’n goede leesflow dat ik afgelopen week mijn reading challenge voor 2020 al heb gehaald: 50 boeken! As usual ben ik in meerdere boeken tegelijk bezig, en sinds ik mijn vorige volledige boek (#52) heb uitgelezen, heb ik nog geen nieuwe gevonden waar ik lekker inkom. Dus ben ik begonnen in 3 verschillende boeken. Oeps. En allemaal non-fictie: een over AD(H)D, een over de tijd en een over het menselijke brein. Ben benieuwd in welke ik me echt lekker ga verdiepen, en welke dus nummer 53 op de lijst gaat worden. Al heb ik wel zo’n vermoeden dat het een ander boek wordt dan een van bovengenoemde…

Looking forward to

Het lezen van het nieuwste boek van mijn favoriete schrijver David Mitchell!! Oh my gosh, ik wist niet eens dat er een nieuw boek uitkwam, en toen ik ‘m voorbij zag komen op Goodreads heb ik het boek natuurlijk meteen besteld. Kan niet wachten!

Watching

Laatst keek ik weer eens mijn favoriete film ooit: Lost in Translation. Zoooo’n fijne film! Qua series ben ik deze maand begonnen met Dark. Seizoen 1 heb ik inmiddels helemaal gezien, en ben erg benieuwd naar de rest. Ik hou van alles wat iets te maken heeft met tijdreizen, dus wat dat betreft zit ik met deze serie goed. 

Loving

Het maken van digitale tekeningen/illustraties/schilderijen. Weet niet zo goed hoe ik het exact moet noemen, haha. Ik heb sinds kort een tekentablet, en dat werkt erg fijn! Wanneer ik een ‘kunstwerk’ af heb, zal ik dat hier vast wel delen. En anders sowieso via Insta. ;-)

TAGS:

«
»

3 reacties op “Currently”

  1. Marloes schreef:

    Leuk! Ik luister nooit naar podcasts, want ik kan mijn concentratie daar nooit bij houden 😅. En wat heb je veel boeken gelezen 😱. Goed zeg. Mijn doel was om 23 boeken te lezen dit jaar, dat is gelukkig ook al gelukt, haha.

  2. Saskia schreef:

    Leuk! Ik luister geen podcasts, en ben nu weer heerlijk aan het lezen geslagen!

  3. […] mijn vorige ‘Currently’-post schreef ik achter ‘Loving’ dat ik digitale schilderijen/tekeningen maakte met mijn […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.