Catching up

Zo, ik ben achter de schermen weer lekker met mijn bloglayout bezig geweest. Als ik dan toch bezig ben, blader ik natuurlijk altijd weer even terug door mijn blogposts. Op die manier zo snel door de tijd terug bladeren, laat wel echt zien hoeveel er in de loop van de tijd is veranderd… en hoeveel juist niet. Maar vooral veel wél. Logisch ook, want dat is het enige zekere in het leven, nietwaar? Vooral wanneer je in de twintig bent: wat gebeurt er veel, en wat leer je veel over jezelf. Inmiddels ben ik 30 (en hoef ik niet meer lang te zoeken naar een grijze haar op mijn hoofd), en ook dat brengt ook wel ‘even terugkijken op je leven’ met zich mee. Mijn punt? Alles verandert en dat is meer dan oké. En omdat ik mijn blog ook graag met de tijd mee laat gaan, leek me een ‘let’s catch up‘-post een leuk idee. Oh, en mijn laatste, echte ‘catching-up’-post was in mei 2016. Ehm, enough said.

Waar te beginnen? 

Niet dat ik van plan ben mijn hele leven te beschrijven sinds de laatste keer dat ik regelmatig blogde, maak je geen zorgen. Maar ik vond het toch gek om maar een paar pagina’s terug te bladeren en een blogpost te zien over mijn nieuwe baan… de baan waar ik in 2016 mee begon en eind 2016 ook alweer wegging. Tja, dan loop ik qua ‘persoonlijk bloggen’ wel een beetje achter hè? En juist omdat ik graag weer vaker wil bloggen (ook al ben ik nog zoekende naar waarover precies), wilde ik even kort bijpraten. Waarschijnlijk van de hak op de tak, maar we zullen het zien…

In een notendop:

 • Sinds december 2016 werk ik als fulltime contentspecialist bij MediaMarkt. Inmiddels alweer meer dan 3,5 jaar dus! Behalve mijn bijbaan bij IKEA (goeie tijden) heb ik nog nooit ergens zo lang gewerkt. 
 • De dingen die mij ooit ‘definieerden’ in de blogwereld zijn voor een groot deel veranderd, en ik vind dat wel heel leuk om te zien. Zo’n groot archief met van alles wat me bezighield, vanaf m’n 20e tot en met nu, eigenlijk best tof dat die dingen hier zijn vastgelegd. Inmiddels ben ik al lang geen nagellakverslaafde meer (ik heb maar liefst 133 posts gewijd aan nagellak), kies ik niet meer voor felroze en turkooise meubels en hardloop ik eigenlijk nog maar zelden (al is dat niet helemaal by choice).
 • Over het algemeen voel ik me beter dan ooit! Mentaal gezien vooral; mijn persoonlijke groei is iets waar ik me erg bewust van ben geworden de afgelopen paar jaar. Als ik aan mijn 17-jarige zelf zou kunnen vertellen hoe mijn leven er nu uitziet en hoe ik me voel over mezelf, zou ze me nooit geloven.
 • Natúúrlijk zijn er ook dingen lekker hetzelfde gebleven: ik ben nog steeds een echte boekenwurm, misschien zelfs nog wel meer dan ooit. Ik luister nog altijd bijna constant naar muziek – waarbij ik in de afgelopen jaren veel nieuwe favorieten heb ontdekt. En voor mij ook erg belangrijk: ik eet al 6 jaar geen vlees meer, en ik eet inmiddels alweer 4 jaar plantaardig; dus ook geen zuivel en eieren meer. Ook hou ik nog steeds van koken, en hoop ik mijn receptenindex langzaamaan eens verder te vullen.

Een nieuw huis

In de afgelopen 10 jaar heb ik wel 8 keer mijn spullen ingepakt om te verhuizen. Niet omdat ik dat leuk vind, maar gewoon, door hoe het leven loopt en de keuzes die ik maak. Inmiddels ben ik bezig een record te verbreken, want ik woon nu al meer dan 2 jaar in mijn huidige appartement. Naast mijn tijd bij mijn ouders heb ik nog nooit zo lang in een eigen huisje gewoond. Nu weet ik dat ik hier op een gegeven moment ook weer wegga (huren is duur), maar voorlopig zit ik hier goed. Ik doe geen beloftes, maar het lijkt me leuk om een keer uitgebreider foto’s te maken van mijn appartement en deze hier te delen. Zoals ik dat vaker heb gedaan met foto’s van eerdere woningen. :-)

Mijn blogtoekomst

Tja, dat zullen we vanzelf zien! Dat mijn blog blijft bestaan, dat is in ieder geval zeker. Voor nu: tijd om deze blogpost af te sluiten, voordat-ie veel te lang wordt. Tot de volgende! ;-)

TAGS:

«
»

3 reacties op “Catching up”

 1. Petra schreef:

  Ohh, wat leuk om te lezen! Ik zit ook al heel lang met blogkriebels in mijn buik, maar het is toch wel weer een drempel, haha! Welkom terug, zal ik maar zeggen :)

 2. Anne schreef:

  Hé, je bent er weer! Leuk om te lezen!

 3. Charlotte schreef:

  Oh zo fijn om weer iets te lezen van je en wat tof van je nieuwe baan! Ik kijk uit naar weer meer artikels:) Ik ga zelf het bloggen ook weer oppakken :))

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.