Coconut vanilla oat pancakes
3 sep 2013 / In de keuken

My my, wat zijn pannenkoeken toch lekker! Gelukkig kunnen ze tegelijkertijd lekker én gezond zijn (een concept dat niet onbekend is op mijn blog) en daar maak ik maar al te graag gebruik van. Eén van mijn favoriete smaken is kokos, dus daar besloot ik eens gezonde pannenkoekjes mee te maken! In combinatie met vanille: heerlijk.

021
023
022 2

Het is simpelweg een kwestie van alles door elkaar mixen en bakken in een pan! De havermout heb ik gewoon heel gelaten, maar als je wilt kun je het eerst fijnmaken. Ik versierde de pannenkoeken met gojibessen en moerbeien (beide verkrijgbaar bij natuurwinkels) en wat ook niet kon missen is mijn geliefde ahornsiroop. Heb je ooit wel eens ahornsiroop geproefd? Is het niet hemels?!

Hope you have a great day! 

xoxo2

«
»

20 reacties op “Coconut vanilla oat pancakes”

 1. martina schreef:

  ziet er weer heerlijk uit!

 2. Anne schreef:

  Te lekker! Mm!

 3. Bente schreef:

  Ziet er erg smakelijk uit!

 4. Kimberly schreef:

  Ik kan echt nergens ahoornsiroop vinden! Echt vervelend want ik zoek het al zo lang haha! Ik vin deze pannenkoeken er echt heel lekker uitzien! Ik wil ze maken en proeven!!

  • Alyssa schreef:

   Ben je het in Albert Heijn ook niet tegengekomen? Staat volgens mij of bij de bakspullen of bij de suikervrije/glutenvrije producten. Ze hebben het dacht ik ook bij de Jumbo! Anders natuurwinkels :)

 5. Esmay schreef:

  Yum! Al zou ik zelf wel die kokos weglaten, ik hou daar niet zo van :)

 6. MySimplySpecial schreef:

  Dat ziet er heerlijk uit! En ahornsiroop is echt erg lekker inderdaad!

 7. Danielle schreef:

  Wat een prachtige foto’s!

 8. Anne schreef:

  Lekker ziet het er uit zeg! Ik gebruik meestal agavesiroop voor op mijn pancakes, dat is ook aan te raden!

 9. stacey schreef:

  ziet er heel lekker uit, deze ga ik zelf proberen denk ik :)

 10. Nieke schreef:

  Ziet er heeeerlijk uit! Yummie.

 11. Ise schreef:

  Oeh dat ziet er lekker uit! Ik denk dat ik die ga proberen met de lunch :)

 12. Kirsty schreef:

  Onomnomnom, dat ziet er echt heerlijk uit!

 13. Mireille schreef:

  Dit ziet er weer zo lekker uit! Ik vind het trouwens ook echt knap dat jij na het koken/bakken zo veel tijd kan besteden aan mooie foto’s. Ik zou het denk ik meteen opeten haha

  liefs Mireille

 14. Michelle schreef:

  Wát ziet dat er lekker uit, jam. Ik heb nu meteen honger..

 15. Linda schreef:

  Klinkt goed, en ziet er heerlijk uit!

 16. Jolien schreef:

  Ziet er zo lekker uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.