“Challenging myself”: a little update
5 nov 2011 / Lifestyle
Inmiddels alweer een maand geleden schreef ik over de ‘challenges’ die ik mezelf heb opgelegd voor de rest van 2011. Het leek me leuk om even een korte update te schrijven, want ik moet zeggen: het gaat best goed tot nu toe!

 • Ik heb al sinds (plusminus) 11 september géén nagellak meer gekocht. Geloof het of niet, maar het is de waarheid! Ik heb er eigenlijk tot nu toe helemaal geen moeite mee gehad en ik weet zeker dat ik de rest van het jaar nog moeiteloos de nagellak blijf overslaan in de winkels. Dus dit gaat helemaal goed komen ;)
 • Energydrink… heb ik een week geleden tóch weer gedronken, heel jammer. Het was wel maar één blikje en nu blijf ik er weer vanaf. Dus dit gaat redelijk, haha. Verder heb ik tot voor kort ook geen frisdrank gedronken; helaas ben ik nu toch weer gevallen voor Dr. Pepper en Coca Cola… maar toch wil ik weer graag van ze af. Dus deze challenge doop ik om tot: Geen Koolzuurhoudende Dranken Meer.
 • De pushberichten van Twitter en Facebook op m’n iPhone staan al minstens een maand uit en ik moet zeggen: ik vind het eigenlijk veel fijner zo! Ik heb één ’terugvalmomentje’ gehad: ik had Twitter weer aangezet. Vond ik toch ‘laf’ van mezelf, dus ging het weer uit ;) Maar ja, verslaafd aan mijn iPhone blijf ik alsnog wel… dus helemaal disconnected zal ik nóóit zijn.
Over het laatste puntje van mijn challengelijstje (minder uitstellen) ga ik het nog even niet hebben… het beginnen daaraan heb ik nog even uitgesteld. ;)

xoxo2

«
»

14 reacties op ““Challenging myself”: a little update”

 1. Caithlin schreef:

  Het valt me op dat je een ander lettertype hebt! Jeej, ik vind dit persoonlijk veel fijner lezen :)

  Fijn dat het zo goed gaat met je challenge, blijven volhouden!

 2. Saskia schreef:

  Fijn dat je voornemens zou goed gaan! En wat is je layout weer super leuk!! :)

  Succes met het minder uitstellen ;)

 3. Chantal schreef:

  Goed bezig! :)

 4. Anke schreef:

  Als 3/4 van je challenges al zo goed gaat, dan mag je qua de 4e ook wel een break toch ;) Hihi, zo zou ik het wel zien denk ik :p Maar zo te lezen gaan ze uiteindelijk allemaal wel goed komen, lekker bezig!

 5. Lauradenkt schreef:

  Gaat wel redelijk goed toch :)

 6. Masha schreef:

  Nou ik vind dat je het toch redelijk doet hoor!

 7. Aleida schreef:

  Ik vind dat je het super doet hoor, en ondanks dat je push berichten uitstaan, mag je toch best connected met de rest van de wereld blijven ;)

 8. Anna schreef:

  Je bent al goed bezig hoor, nu alleen nog het uitstellen ;)

 9. Laura schreef:

  Het begin is er! Nu nog even doorzetten natuurlijk :)!

 10. Anouk schreef:

  Goed zo! Knap dat je het volhoudt ;)

 11. Martijn Mendel schreef:

  Zo’n challenges zijn leuk! Je inspireert me om dit ook te gaan doen. Ook al is dit soms heel moeilijk, je bereikt er wel wat mee voor jezelf. Dat is goed!

 12. Carmen schreef:

  Nou, een goed begin is het halve werk! Nu nog even dat uitstellen verminderen en je mag hartstikke trots zijn op jezelf :D

 13. Des schreef:

  wat goed van je, dat je geen nagellak meer hebt gekocht!

  ik heb twitter van m’n telefoon gehaald, maar ik voelde me toch..ja. alsof ik heel veel mis! nu heb ik de app er weer op gezet, maar ik ga nietm eer dwangmatig terugcrollen in m’n TL.
  dat is al een hele stap, al zeg ik het zelf.

 14. Myrthe schreef:

  Haha ik wil punt 1 ook uitvoeren.. laatst een opruimactie gedaan en daarbij wat aan het goede doel (lees: nagellakarme vriendinnen) gedoneerd. Maar goed. Ik moet stoppen met kopen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.