Brugge: pretty shop windows
6 nov 2010 / Fotografie, Reizen

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat ik naar Brugge ben geweest (drie maanden, om precies te zijn), maar dat betekent natuurlijk niet dat ik de foto’s van toen niet meer kan laten zien! Toen we er waren, hebben we vooral heel veel mooie (en lekkere, haha!) etalages van winkeltjes gezien en ik heb er een aantal gefotografeerd, uiteraard :) De laatste post over Brugge was een beetje random, deze keer dus een kleine serie met yummy etalages!

Dit was een muur helemaal vol met verschillende soorten bier:

Heel leuk, chocola in de vorm van asperges:

PS. even een kleine update over nanowrimo: het gaat nog helemaal niet zo goed eigenlijk! Ik heb tot nu toe nog maar net onder de 3.000 woorden geschreven, heel slecht, I know! Helaas is de inspiratie een beetje ver te zoeken… ik denk dat ik héél snel eens een keer bij een coffee company (of iets dergelijks) ga zitten schrijven, beetje inspiratie opdoen om me heen ofzo :)

xoxo2

«
»

9 reacties op “Brugge: pretty shop windows”

 1. Eline schreef:

  Wat een mooie foto’s!

 2. Liesbeth schreef:

  Heel erg mooie foto’s! Zijn deze foto’s met een 50mm gemaakt? (ik ben aan het twijfelen zo een lens te kopen..)
  Met welke camera fotografeer jij? :)

  • Alyssa schreef:

   Jep, met een 50mm. Echt een geweldige lens, ik ben er verliefd op! Als ik jou was zou ik er zeker een aanschaffen ;) Ik heb een Canon EOS 40D :)

   • Liesbeth schreef:

    Wel, het is een goedkope lens, en toch krijg je zoveel mooiere resultaten dan met een basic kitlens. Hij staat alvast op mijn lijstje! :D
    (ik fotografeer met een canon 500D)

 3. Olga schreef:

  Wat een kunstwerkjes van eten kun je eigenlijk met ander eten maken!

 4. roos schreef:

  wauw, mooie foto’s!

 5. Hannah schreef:

  Oh, mooie foto’s!
  Ik moet echt eens fatsoenlijk naar Brugge gaan, ben er ooit eens geweest met school, wat nu niet zo veel voorstelde.

 6. Renate schreef:

  Wauw, mooie foto’s!

 7. Liselot schreef:

  Mooie foto’s! En bij mij gaat het ook niet goed met nanowrimo, sta al dagen op hetzelfde aantal woorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.