Spanning, sensatie & chicklit
31 okt 2010 / Dagelijks leven
NaNoWriMo. National Novel Writing Month. Ik kende het fenomeen eigenlijk al jaren, maar dan van een afstand, zeg maar. Ik wist alleen maar dat het ging om het schrijven van een ‘novel’ van een bepaald aantal woorden, binnen de maand november. Dat is eigenlijk wel precies wat het is, haha. 50.000 woorden in 30 dagen. En dit jaar doe ik mee! Spanning en sensatie, inderdaad.

Ik heb geen idee wat ik moet verwachten en hoe het me zal vergaan. Ik heb het idee dat ik nogal slecht voorbereid ben. Ik heb namelijk nog geen idee wat ik ga schrijven. Oké, dat is een klein beetje overdreven, maar een duidelijk plot heb ik niet. Ik weet wel ongeveer waar ik heen wil met mijn verhaal. Dat ik daar morgen waarschijnlijk weer anders over denk (wispelturig hè), laat ik even terzijde. Laat ik het erop houden dat ik weet over wie het zal gaan en wat voor verhaal het wordt. Een favoriet genre van mij: chicklit. Lekker luchtig en leest makkelijk (en leuk) weg. Tenminste, dat hoop ik dan maar ;) Ik heb er in ieder geval wel veel zin in! Voor iedereen die ook meedoet: heel veel succes & vooral heel veel plezier!

xoxo2

TAGS:

«
»

12 reacties op “Spanning, sensatie & chicklit”

 1. Petra schreef:

  Je bent net zo goed voorbereid als dat ik normaal ben. Dit jaar ben ik beter voorbereid omdat ik verder ga met het verhaal van vorig jaar, maar normaal heb ik ook alleen maar een plot hoor. De rest komt later wel.

 2. Angelina schreef:

  Heel veel succes meid! Klinkt erg leuk. :) x

 3. Claudia schreef:

  Ik doe ook mee! Ik heb vannacht 627 woorden geschreven dus als ik met school klaar ben ga ik gelijk naar huis en verder. Pfff… het is best slopend maar het is het zo waard!

  Via welke link kan ik je volgen?

 4. Rianne schreef:

  Leuk! Ik volg nu al vier mensen die meedoen.. ontzettend veel succes de komende maand!

 5. Des schreef:

  ehh..ik heb er nog nooit van gehoord! Maar heb er al op verschillende blogs wat over gelezen. Een verhaal wat af moet in zoveel woorden in de maand november…is dat het?

  • Alyssa schreef:

   ja, al weet ik niet helemaal zeker of het verhaal nou echt áf moet of niet, maar het moet minstens 50.000 woorden hebben :)

 6. Eline schreef:

  Jemig, dat lijkt me nog een helse klus. Succes!

 7. Ilse schreef:

  Oh leuk! Hoewel ik van schrijven houd doe ik niet mee, kan me er niet toe zetten om iedere dag perse iets te moeten schrijven. (of het op te laten hopen en in de laatste week mezelf op moet sluiten haha)
  Succes! :)

 8. Arianne schreef:

  Leuk, ik schrijf ook lekker mee! Ben benieuwd hoe het je vergaat :)

 9. Manon schreef:

  Ik wil daar ook al zo lang aan mee doen! Alleen is november altijd een ontzettend drukke maand bij mij, haha!
  Succes!

 10. Charlotte 2.0 schreef:

  Klinkt leuk! Zodra je eenmaal bezig bent met schrijven komt je verhaal vanzelf wel denk ik! Veel plezier :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.