As dark as ink
22 feb 2011 / Nagellak
Vorige week (net als deze week weer!) scheen het zonnetje lekker en wilde ik mijn nagels lakken met een mooi, vrolijk kleurtje. Ik dacht, laat ik voor groen gaan. Maar nee, dat zag er niet uit. Toen dacht ik: oké, het wordt geel. Dat was ook geen succes, het stond niet en de nagellak dekte slecht. Uiteindelijk heb ik toch maar weer een donker kleurtje uitgekozen. Ik gebruik het woord niet vaak, maar deze kleur noem ik echt prachtig. :)

Het is zo’n mooie kleur! Een beetje  paarsachtig blauw (of blauwachtig paars?), met glitters. Hij lijkt in het potje bijna “duochrome”, maar dit zie je op de nagels eigenlijk niet. Ik heb ook nog macrofoto’s gemaakt, dan zie je de glitter extra goed:

xoxo2

«
»

10 reacties op “As dark as ink”

 1. Saskia schreef:

  Zelf hou ik niet zo van glitter nagellak. Maar hij staat je mooi :)

 2. Masha schreef:

  Super mooi! Love OPI <3

 3. Anne schreef:

  Ohh deze is zo mooi en wat kan jij netjes lakken… Bij mij mislukt dat altijd haha.

 4. Tess schreef:

  This colour is perfect x

 5. LA schreef:

  GREAT COLOUR!
  Taking note…

  LA

 6. Charley schreef:

  Lekker kleurtje, glinstert ook mooi :) En wat heb je een leuke blog zeg, je maakt mooie foto’s :)

 7. Eline schreef:

  Mooie kleur, wel heftig!

 8. […] ding ;) Sinds kort is ook Stranger Tides favoriet (van de Pirates of the Caribbean-collectie). Oh, Ink is ook een van de […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.