As dark as ink
22 feb 2011 / Nagellak
Vorige week (net als deze week weer!) scheen het zonnetje lekker en wilde ik mijn nagels lakken met een mooi, vrolijk kleurtje. Ik dacht, laat ik voor groen gaan. Maar nee, dat zag er niet uit. Toen dacht ik: oké, het wordt geel. Dat was ook geen succes, het stond niet en de nagellak dekte slecht. Uiteindelijk heb ik toch maar weer een donker kleurtje uitgekozen. Ik gebruik het woord niet vaak, maar deze kleur noem ik echt prachtig. :)

Het is zo’n mooie kleur! Een beetje  paarsachtig blauw (of blauwachtig paars?), met glitters. Hij lijkt in het potje bijna “duochrome”, maar dit zie je op de nagels eigenlijk niet. Ik heb ook nog macrofoto’s gemaakt, dan zie je de glitter extra goed:

xoxo2

«
»

10 reacties op “As dark as ink”

 1. Saskia schreef:

  Zelf hou ik niet zo van glitter nagellak. Maar hij staat je mooi :)

 2. Masha schreef:

  Super mooi! Love OPI <3

 3. Anne schreef:

  Ohh deze is zo mooi en wat kan jij netjes lakken… Bij mij mislukt dat altijd haha.

 4. Tess schreef:

  This colour is perfect x

 5. LA schreef:

  GREAT COLOUR!
  Taking note…

  LA

 6. Charley schreef:

  Lekker kleurtje, glinstert ook mooi :) En wat heb je een leuke blog zeg, je maakt mooie foto’s :)

 7. Eline schreef:

  Mooie kleur, wel heftig!

 8. […] ding ;) Sinds kort is ook Stranger Tides favoriet (van de Pirates of the Caribbean-collectie). Oh, Ink is ook een van de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy