A few new home details
14 aug 2013 / Interieur

Ik noemde het laatst al even: ik ben de afgelopen tijd een beetje bezig geweest met een makeover van mijn appartement. Ik woon er inmiddels al meer dan een halfjaar, maar nog niet alles was zo geworden als ik het wilde. Ik wilde bijvoorbeeld al tijden een wit bureau, en die heb ik nu eindelijk! Verder kocht ik wat kleine leuke spulletjes voor op mijn bureau en deed ik éindelijk iets in mijn mooie ovale fotolijstje. Ik wilde vandaag even wat detailfoto’s laten zien van deze kleine dingetjes :) Een overview komt natuurlijk nog als het helemaal klaar is!

006

009
005
008
001 2

Stempels van HEMA – fotolijstje, glazen bakje en lamp van IKEA – pen van Swarovski

PS. check hier mijn fashion-blogsale!

xoxo2

«
»

18 reacties op “A few new home details”

 1. Josie schreef:

  Mooie dingetjes, ik wil ook m’n eigen appartement. Lijkt me zo leuk om steeds wat nieuws te kopen en je eigen plek in te richten

 2. Melissa schreef:

  Leuke spulletjes! Wat schattig dat glazen bakje van de Ikea :)

 3. Carola schreef:

  Dat fotolijstje is prachtig!

 4. Danique schreef:

  Leuk! Die stempels zijn zo gaaf.

 5. Masha schreef:

  Leuke stempels! Ben benieuwd naar de overview ;)

 6. Nuria schreef:

  Wat een leuk lijstje!!

 7. Dhini schreef:

  wat leuke spullen. Leuk die lijste

 8. Sabine schreef:

  Heel leuk! Dat lampje heb ik ook!

 9. Eline schreef:

  die stempels zijn leuk!

 10. Josianne schreef:

  Wat een schattig fotolijstje!

 11. Alyssa schreef:

  Leuke spulletjes zeg!

 12. Kimberly schreef:

  Die stempeltjes zijn geweldig zeg!

 13. annouska schreef:

  Mooie spulletjes. :D

 14. Indira schreef:

  Leuk zeg! He, ik was laatst in de IKEA, we moesten snel wat halen voordat we doorgingen naar ons nieuwe huisje… En volgens mij zag ik jou ineens! Ik was alleen al de hoek om toen ik het me realiseerde haha. Kan dat? :D

 15. Bychristiana schreef:

  Owwww, dat glazen schaaltje op voet van Ikea. Bij mijn volgende bezoek aan Ikea gaat hij écht met me mee naar huis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.