16 augustus 2013
Aquamarine glittery goodness

Deze nagellak heeft volgens mij weinig woorden nodig, hij is zo mooi! Het is een verbazend dekkende glitterlak van Collistar met de naam Acquamarina Strass. Ik deed hem om te testen over de nagellak die ik al op had, maar zelfs over de lichte kleur had ik maar twee laagjes nodig voor de andere lak niet meer te zien was. Voor een glitterlak een pluspunt! Kijk hoe mooi het glittert:

005
005

015
011
012

Nog even in combinatie met mijn dolfijnenring ;)

Eigenlijk ben ik nooit zo’n fan van glitternagellak, maar voor deze maak ik graag een uitzondering! In verband met het er uiteindelijk weer af halen, zou ik toch eerst een laagje andere nagellak er onder doen – al blijft glitters eraf halen een vervelend klusje -, zo gaat het ietsje makkelijker ;)

Wat vind jij van deze glitters?

xoxo2

TAGS: , , , ,

«
»

12 reacties op “Aquamarine glittery goodness”

 1. Masha schreef:

  Wauwiee, mooie kleur! Je ring is echt super toepasselijk ;)

 2. Wendy schreef:

  Wat een prachtig kleurtje zeg!

 3. Mireille schreef:

  Ik vind het er heel mooi uit zien!

  liefs Mireille

 4. Nieke schreef:

  Wat een super mooi kleurtje! Heel tof. :)

 5. Kimberley schreef:

  Wauw, wat een mooi kleurtje! En ik ben zelf ook niet zo’n erge glitter fan. Maar misschien een idee voor je om nail soakers te bestellen op eBay? Handig voor dit soort lakjes!

 6. Michelle schreef:

  WAUW, wat een prachtige lak!

 7. Indira schreef:

  Wauw, hij is mooi joh!

 8. Suzanne schreef:

  prachtige fotos!!!!

 9. Anke schreef:

  Ik hou eigenlijk helemaal niet van glitternagellak, maar deze is wel heel mooi zeg!

 10. Marjolein schreef:

  Mooi! Ik ben dol op glitternagellak maar draag het nu eigenlijk nooit meer ivm stage. Mweh!

 11. Kimberly schreef:

  Ik vind het echt een prachtig lakje! Wauw :D

 12. Carola schreef:

  Wat een mooi lakje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴