A cold & sunny Saturday morning
22 jan 2017 / Fotografie
Zo, ik heb zaterdag voor het eerst sinds eind november m’n camera weer opgepakt om te fotograferen. Wat had ik het weer gemist zeg! Het is er gewoon even niet van gekomen de laatste tijd. Doordeweeks is het wanneer ik tijd heb alweer donker, en in het weekend was ik vooral bezig met hardlopen. ;-) Zaterdagochtend zag ik hoe mooi het buiten was, en ik wist niet hoe snel ik me moest omkleden en mijn camera moest pakken. Ik heb weer heerlijk rondgewandeld en foto’s gemaakt. ♥ Het was nog wel heel koud zeg! Ik had handschoenen aan, maar op een gegeven moment deden m’n vingers zelf een beetje pijn van de kou. Maar het was het helemaal waard! Zie hieronder (een deel van) het resultaat. :-)

014
001
006
004
003
009
017
016

xoxo2

«
»

6 reacties op “A cold & sunny Saturday morning”

 1. Rena schreef:

  You took amazing pictures! Thanks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Evi schreef:

  Prachtige foto’s!

 3. Patricia schreef:

  Weer prachtig Alyssa

 4. Joyce rdt schreef:

  Wat een mooie foto’s weer! Liefs.x

 5. Mylène schreef:

  Wat een fijne kleur en sfeer in jouw foto’s. Mooi!

 6. Wendy schreef:

  Prachtig. Ik krijg door je foto’s al weer helemaal zin in het voorjaar. Komt door het lekkere zonnetje denk ik. En dan te bedenken dat er een kans is dat het deze maand nog hard gaat vriezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.