The Happy List #8
15 jan 2017 / The happy list
Voor het eerst 15 kilometer hardlopen ♥ Mijn PR op de 10 kilometer verbeteren van 58:38 naar 57:29 ♥ Mijn nieuwe baan – op een locatie met prachtig uitzicht ♥ Nieuwe hardloopschoenen ♥ Biffy Clyro weer live zien, wat zijn ze toch goed! ♥ Pistachenootjes ♥ Het album The Wave van Tom Chaplin ♥ Vegan bitterballen ♥ Weer lekker werken aan mijn bloglayout ♥ Orphan Black ♥ Sinds lange tijd weer beginnen met tekenen ♥ Hard lachen om niks ♥ Lekker dansen in mijn eentje ♥ Heel veel vegan chocola vinden bij de Lidl ♥ Koptelefoon op, ogen dicht & luisteren naar mijn favoriete muziek ♥ Dat ik deze maand een nieuw sporthorloge ga kopen (deze!)

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd? Tell me!

xoxo2

«
»

10 reacties op “The Happy List #8”

 1. annouska schreef:

  Oeh Biffy Clyro zag ik vorig jaar op Lowlands voor het eerst. Ik vond zijn stem zo fijn!

  Enne Orphan black krijgt van mij ook een hele hoop hartjes!

 2. Bente schreef:

  Ah ja ik zag je nieuwe PR voorbij komen op instagram, super nice!

  Ik werd de laatste tijd blij van de film Fantastic Beasts and where to find them, gewoon thuis zijn, mijn nieuwe sportroutine.. van alles eigenlijk!

 3. Eva schreef:

  Orphan Black inderdaad! Kan niet wachten op een nieuw seizoen! Althans.. die komt wel, toch? toch?

 4. Joyce rdt schreef:

  Oh wat heerlijk als je op je werk mooi weg kan kijken en daarnaast super zeg die 15km hardlopen!! Liefs.x

 5. Linda schreef:

  Ik kreeg toevallig een nieuw hardloophorloge voor mijn verjaardag. Mijn vorige horloge was in de zomer gesneuveld, dus ik ben echt in de hemel met mijn nieuwe Tomtom Runner. Zó fijn! Alvast veel plezier met jouw nieuwe horloge ;)

 6. Evi schreef:

  Het zonnetje dat weer begint te schijnen, plaatjes draaien, wandelen in het bos,…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.