Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

FollowHappy list
Fotograferen ‚ô• hardlopen ‚ô• (vegan) food ‚ô• schrijven ‚ô• lijstjes ‚ô• pingu√Įns ‚ô• pizza ‚ô• home ‚ô• streepjesshirts ‚ô• The War On Drugs ‚ô• Muse ‚ô• thee(mokken) ‚ô• boeken ‚ô• David Mitchell ‚ô• INFJ
(wat jij?)

Playlist
‚ôę The War On Drugs - In Reverse
‚ôę The War On Drugs - You Don't Have To Go
‚ôę Pink Floyd - Coming Back To Life
‚ôę Fink - Looking Too Closely
‚ôę Kaleo - Way Down We Go
‚ôę X Ambassadors - Unsteady


Categorie√ęnDisclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.


The Happy List #8
15 jan 2017
004

Voor het eerst 15 kilometer hardlopen ♥ Mijn PR op de 10 kilometer verbeteren van 58:38 naar 57:29 ♥ Mijn nieuwe baan Рop een locatie met prachtig uitzicht ♥ Nieuwe hardloopschoenen ♥ Biffy Clyro weer live zien, wat zijn ze toch goed! ♥ Pistachenootjes ♥ Het album The Wave van Tom Chaplin ♥ Vegan bitterballen ♥ Weer lekker werken aan mijn bloglayout ♥ Orphan Black ♥ Sinds lange tijd weer beginnen met tekenen ♥ Hard lachen om niks ♥ Lekker dansen in mijn eentje ♥ Heel veel vegan chocola vinden bij de Lidl ♥ Koptelefoon op, ogen dicht & luisteren naar mijn favoriete muziek ♥ Dat ik deze maand een nieuw sporthorloge ga kopen (deze!)

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd? Tell me!

xoxo2

Filed under: The happy list

TAGS:

«
»

© Alyssaa.nl 2006-2017
Naar boven