The Happy List #8
004

Voor het eerst 15 kilometer hardlopen ♥ Mijn PR op de 10 kilometer verbeteren van 58:38 naar 57:29 ♥ Mijn nieuwe baan – op een locatie met prachtig uitzicht ♥ Nieuwe hardloopschoenen ♥ Biffy Clyro weer live zien, wat zijn ze toch goed! ♥ Pistachenootjes ♥ Het album The Wave van Tom Chaplin ♥ Vegan bitterballen ♥ Weer lekker werken aan mijn bloglayout ♥ Orphan Black ♥ Sinds lange tijd weer beginnen met tekenen ♥ Hard lachen om niks ♥ Lekker dansen in mijn eentje ♥ Heel veel vegan chocola vinden bij de Lidl ♥ Koptelefoon op, ogen dicht & luisteren naar mijn favoriete muziek ♥ Dat ik deze maand een nieuw sporthorloge ga kopen (deze!)

Wat maakte jou blij de afgelopen tijd? Tell me!

xoxo2

«
»


10 reacties op “The Happy List #8

 1. annouska says:

  Oeh Biffy Clyro zag ik vorig jaar op Lowlands voor het eerst. Ik vond zijn stem zo fijn!

  Enne Orphan black krijgt van mij ook een hele hoop hartjes!

  1. Alyssa says:

   Ja hè, ik ben echt groot fan, hihi! (Ook van Orphan Black dus, haha)

 2. Bente says:

  Ah ja ik zag je nieuwe PR voorbij komen op instagram, super nice!

  Ik werd de laatste tijd blij van de film Fantastic Beasts and where to find them, gewoon thuis zijn, mijn nieuwe sportroutine.. van alles eigenlijk!

  1. Alyssa says:

   Thanks :D Ah die film wil ik ook nog graag zien, heb er goede dingen over gehoord!

 3. Eva says:

  Orphan Black inderdaad! Kan niet wachten op een nieuw seizoen! Althans.. die komt wel, toch? toch?

  1. Alyssa says:

   Jaaa, dit jaar!

 4. Joyce rdt says:

  Oh wat heerlijk als je op je werk mooi weg kan kijken en daarnaast super zeg die 15km hardlopen!! Liefs.x

 5. Linda says:

  Ik kreeg toevallig een nieuw hardloophorloge voor mijn verjaardag. Mijn vorige horloge was in de zomer gesneuveld, dus ik ben echt in de hemel met mijn nieuwe Tomtom Runner. Zó fijn! Alvast veel plezier met jouw nieuwe horloge ;)

  1. Alyssa says:

   Ah superfijn dat je er weer een hebt! Dankjewel, ik kan niet wachten tot ik ‘m heb ;-)

 6. Evi says:

  Het zonnetje dat weer begint te schijnen, plaatjes draaien, wandelen in het bos,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *© Alyssaa.nl 2006-2017
Naar boven