My Christmas nails + look
gepost op 26/12/2013 in Beauty, Nagellak
xmas

Hi lovelies! Ik hoop dat jullie een hele fijne en gezellige kerstdag hebben gehad gisteren! En natuurlijk dat vandaag net zo gezellig wordt :) Behalve dat ik jullie een vrolijk kerstfeest wil wensen, wil ik ook mijn Kerstmis-nagels en -look laten zien!

004 crop
003
002
010
012
011

Qua make-up gebruikte ik mijn ‘standaard’ dagelijkse producten, maar dan maakte ik de look wat dramatischer: meer oogschaduw en een winged eyeliner. Ik heb ook m’n haar gekruld, maar helaas waren de krullen alweer uitgezakt tegen de tijd dat ik bij mijn familie aan kwam… Tijd voor een nieuwe krultang denk ik!

Op mijn nagels zit Big Apple Red van OPI met daarop de prachtige Party Hearty van China Glaze. Een echt kerstlakje met groene, zilveren en rode glitters in verschillende maten! Ik kocht ‘m alweer 2/3 jaar geleden, maar toen kreeg ik ‘m pas na Kerstmis binnen en de jaren erna droeg ik andere nagellak tijdens de feestdagen. Ik was ‘m dit jaar bijna weer vergeten, maar bedacht me nog net op tijd dat ik deze in mijn collectie heb!

Wat heb jij op je nagels deze Kerstmis?

xoxo2

26 dec 2013 / Beauty + Nagellak

TAGS: , ,

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy