My Christmas nails + look
xmas

Hi lovelies! Ik hoop dat jullie een hele fijne en gezellige kerstdag hebben gehad gisteren! En natuurlijk dat vandaag net zo gezellig wordt :) Behalve dat ik jullie een vrolijk kerstfeest wil wensen, wil ik ook mijn Kerstmis-nagels en -look laten zien!

004 crop
003
002
010
012
011

Qua make-up gebruikte ik mijn ‘standaard’ dagelijkse producten, maar dan maakte ik de look wat dramatischer: meer oogschaduw en een winged eyeliner. Ik heb ook m’n haar gekruld, maar helaas waren de krullen alweer uitgezakt tegen de tijd dat ik bij mijn familie aan kwam… Tijd voor een nieuwe krultang denk ik!

Op mijn nagels zit Big Apple Red van OPI met daarop de prachtige Party Hearty van China Glaze. Een echt kerstlakje met groene, zilveren en rode glitters in verschillende maten! Ik kocht ‘m alweer 2/3 jaar geleden, maar toen kreeg ik ‘m pas na Kerstmis binnen en de jaren erna droeg ik andere nagellak tijdens de feestdagen. Ik was ‘m dit jaar bijna weer vergeten, maar bedacht me nog net op tijd dat ik deze in mijn collectie heb!

Wat heb jij op je nagels deze Kerstmis?

xoxo2

gepost op 26/12/2013 in Beauty + Nagellak

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴