Crackle mania

Volgens mij is dit de nieuwste trend in “nagellakblogland”: zogenaamde crackle-nagellak! Ik heb geen idee hoe het werkt, maar het ziet er heel leuk & apart uit! Ik heb er twee gekocht: een zwarte en een felroze. De zwarte droeg ik laatst over een koraalrode nagellak :)

Ik vind het supertof!

24 thoughts on “Crackle mania
Jump to comment form

  1. Woow ziet er echt super vet uit! Ik had het al vaker gezien maar eerst zat ik een beetje te twijfelen, nu moet ik het toch maar gaan kopen :)

  2. Ziet er gaaf uit. Volgens mij komen alle merken nu met zoiets. Ik weet dat p2 het ook al heeft, en essence gaat er ook mee komen enzo. Zelf zou ik het niet op doen denk ik.

  3. Jij hebt daar volgens mij ook de perfecte nagels voor als ik dit zo bekijk. Het staat eigenlijk ook wel leuk. Eigenlijk dus bewust af laten bladderen om een cool effect te krijgen, het is ook wel eens anders geweest ;)

    1. Het is heel makkelijk! Je doet gewoon een laagje van de crackle-nagellak over een andere nagellak en dan wordt het vanzelf zo! Hoe dat werkt… geen idee ;-)

  4. eigenlijk heb ik vaak een hekel aan al die nagelak dat die meiden op hun nagels smeren, maar dit is niet meer gewoon nagellak, dit is kunst!! ziet er echt leuk uit, mooi gedaan. je hebt btw een leuke blog site, prachtige foto’s, het is nu 0:59 uur, toevallig vandaag mijn verjaardag, en ben van plan al je foto’s te bekijken, ook al ben ik moe, jouw foto’s houden mij wakker, en als ik echt te moe word, voeg ik je site toe aan mijn favorieten en kom ik later weer terug.

  5. wauw het ziet er echt super uit! ik denk dat ik zelf ook zo’n crackle nagellak ga kopen, waar heb je deze vandaan?
    oh en btw, geweldige blog dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>