What I love: 5 recent favorites
29 nov 2013 / Favorieten

favegadget

Natúúrlijk is mijn (nieuwe) camera een favoriet! Meer een all-time favoriet, want wanneer hou ik nou niet van foto’s maken? Dat komt niet voor ;) Het klinkt misschien wat zweverig, maar ik voel me weer compleet sinds ik mijn 60D heb. Ik meen het! Wat het extra leuk maakt, is dat ik ermee kan experimenteren met filmen!

favetrick

Een sleep trick, dat klink vast heel erg random! Is het ook, maar ik wilde dit weetje graag met jullie delen, want ik vind het superhandig! Hier komt ‘ie. Ik heb altijd veel moeite met in slaap komen: ik denk véél te veel na. Ik las laatst ergens (weet niet meer waar!) dat het heel goed helpt om vanaf 99 terug te tellen. Echt, zodra ik hiermee begin, voel ik m’n lichaam ontspannen en voor ik het door heb tel ik niet meer, maar ben ik rustig in slaap aan het vallen. Ben benieuwd of jullie dit kennen, en zo niet, of je het gaat proberen! En dan of het helpt, natuurlijk… ;)

ouat

Ik ben verslaafd aan deze tv-serie, ik begin een echte fangirl te worden! De serie gaat – even kort gezegd – over sprookjes, die allemaal waargebeurd blijken te zijn. Maar: alle verhalen hebben hun eigen twist! Het zijn dus niet de klassieke sprookjes die je van vroeger kent. Maar wat zit die serie toch geweldig in elkaar. Alles klopt, het is spannend, de personages zijn geweldig, de verhalen meeslepend. Mijn favoriete karakter? Rumplestiltskin. Briljant is hij gewoon, en tevens briljant gespeeld door de acteur (Robert Carlyle)! Ken je het nog niet: ga kijken!! Hier kun je een trailer van de serie bekijken.

theofficeus

Ik had al vaak over deze tv-serie gehoord, ik heb er kleine stukjes van gezien en ik wist dat Steve Carell er in speelde. Maar het volgen? Nee, want eerlijk gezegd leek het me een beetje saai. Een serie die zich vrijwel compleet in een kantoor afspeelt? Hoe is dat interessant? Hoe weet ik niet, maar interessant (en grappig) blijkt het zeker te zijn! Vorige week besloot ik het een kans te geven en inmiddels heb ik seizoen 1 en 2 al gekeken. Ik ben fan! De serie is gefilmd als documentaire en gaat simpel gezegd over het kantoor van een papierbedrijf, de (excentrieke) baas en de (elk op hun eigen manier grappige/aparte/leuke) medewerkers. Kijk hier een trailer! (De originele versie van deze serie was trouwens Brits – die heb ik nog niet gezien)

running

Ik schreef in mijn vorige Currently-post al even dat ik weer supergemotiveerd ben voor het hardlopen! Vooral door het meeten van de Just Keep Running-crew, zo fijn dat een paar uurtjes kletsen over (o.a.) hardlopen zo motiverend kan zijn. Wat ook helpt, is dat ik elke keer als ik ga rennen weer duidelijk merk dat ik vooruitgang boek! Ik heb steeds meer uithoudingsvermogen, ik kan steeds sneller. Als je regelmatig hardloopt, is dat natuurlijk logisch, maar daarom niet minder fijn om te merken! Elke donderdagochtend verschijnt er een hardloopverslagje van mij op JKR!

Herken jij je in (een van) mijn favorieten? Wat zijn jouw recente favoriete dingen?

xoxo2

«
»

13 reacties op “What I love: 5 recent favorites”

 1. Kimberly schreef:

  Je nieuwe camera kon in dit rijtje zeker niet ontbreken hihi! Ik ga trouwens je slaaptruck echt een keertje uitproberen, ik heb er soms zo’n last van dat ik niet in slaap val dus ben benieuwd

 2. Jessica schreef:

  Ahhh je Canon! Ik wil hem ook heel graag maar mag eigenlijk niet klagen, mijn 500d doet het nog :). Ik slaap gelukkig vrij gemakkelijk, maar soms wil het gewoon echt niet, dat trucje ga ik onthouden!

 3. Anne schreef:

  Ik ben ook blij dat jij een nieuwe camera hebt ;) Vind je foto’s altijd zo mooi! En wat goed dat je weer zo gemotiveerd bent om te hardlopen!! Extra fijn als je dan ook weer merkt dat het beter gaat!

 4. milou schreef:

  Leuke favorites. Thanks voor de sleep trick ik ga dat vanavond meteen uit proberen. Ik ben namelijk altijd heel moe maar mn hoofd zit dan echt te vol met gedachten dat ik niet kan slapen. Dit kan nog wel eens gaan helpen.

  Leuke ook je camera! Ik heb zelf ook sinds kort een nieuwe de canon 1100D. Welke lens gebruik jij er bij?

 5. tineke schreef:

  Achteruit tellen probeer ik ook vaak als ik niet kan slapen, probleem is dan alleen dat mijn gedachten steeds afdwalen :’)

 6. martina schreef:

  ik kan echt genieten van je fotografie!

 7. SanneWierda schreef:

  Wat een goede slaaptruck! Ga ik ook eens proberen… Het ene moment slaap ik binnen no time, het andere moment lig ik uren te piekeren.

 8. Annebelle schreef:

  Ben benieuwd of die slaap trick ook voor mij werkt, ik ga het zeker eens proberen.

 9. Eva schreef:

  Die activiteit moet ik ook maar eens wat serieuzer gaan nemen en qua OUAT, agree! xx
  http://www.creativityandchocolate.com

 10. Charlotte schreef:

  Ik snap dat je liefde hebt voor je nieuwe camera :D

 11. Michelle schreef:

  Wat een leuk lijstje met favorieten. Leuk dat je camera ertussen staat! Xx

 12. Masha schreef:

  Jaaa Rumple van Once Upon a Time is echt zo’n goed personage!

 13. ik vind once upon a time ook erg goed! ben nu ook once upon a time in wonderland aan het kijken :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.