Welcome march! & a tiny changes update
Er is alweer een nieuwe maand aangebroken! De maand waarin ik jarig ben (ik word 21 op de twintigste), waarin ik alweer 2 jaar bij Ikea werk, waarin ik (hopelijk) een stage vind & de maand waarin ik weer veel ga fotograferen en bloggen :) En natuurlijk de maand waarin het officieel lente wordt… en hopelijk ook onofficieel; ik kan niet wachten tot het buiten echt als lente aanvoelt!

Verder wil ik jullie nog even 5 tiny changes-update geven! Het waren natuurlijk een klein beetje mijn “februari-voornemens” (ook al ben ik er pas vanaf de 16e mee bezig geweest). Dan is het begin van maart een goede tijd om eens te zien hoe het er voor staat, vind ik!
 1. Meer fruit eten… is tot nu toe niet goed gelukt. Maar dat betekent niet dat ik helemaal gefaald heb… ik eet in ieder geval meer fruit dan eerst ;)
 2. Beter slapen, ik heb er nog steeds heel veel moeite mee. Er zijn in februari misschien een handvol avonden geweest waarop ik op tijd ging slapen. Ik slaap dan ’s nachts wel genoeg uren, maar dan meer in de ochtend dan in de avond, zeg maar ;) Hier is echt nog verbetering nodig, but I’m working on it!
 3. Mijn werkplek is tegenwoordig altijd lekker netjes! Dus voor dit punt: check!
 4. Eten van thuis meenemen in plaats van ergens iets halen: check! Ik moet toegeven dat ik in de week na het schrijven van de 5 tiny changes-blog toch af en toe nog “stationvoer” heb gehaald, maar daarna niet meer. (met één uitzondering, shhh)
 5. Elke dag een kort rustmoment waarin ik even niks doe. Telt dagdromen over van alles en nog wat ook mee? Dan ben ik voor dit punt ook geslaagd ;)
Heb ik nu nog voornemens voor maart? Nou, ik wil het eigenlijk geen voornemens noemen, ook al zijn ze dat stiekem wel, haha. Ik ga beter m’n best doen om goed te slapen & beter te eten. Moet lukken!

Happy March!

xoxo2

«
»

7 reacties op “Welcome march! & a tiny changes update”

 1. Tünde schreef:

  Ooh wat een mooie bloemenfoto! Meestal vind ik bloemenfoto’s saai omdat ze al snel heel mooi zijn, maar deze is echt prachtig :)

 2. LOU schreef:

  Mooie foto! En je doelen zijn toch best aardig gelukt? Mijn doel is werk vinden!

 3. Masha schreef:

  Super mooie foto! Leuk dat je voornemens wel goed gaan :)

 4. Saskia schreef:

  Mooie foto’s en je voornemens gaan goed! *duim omhoog*

 5. Natalina schreef:

  O grappig, heb gisteren ook zo een soort post geschreven! :) Goede punten moet ik zeggen!! Zou zo allemaal van mij kunnen zijn….

 6. Evelien schreef:

  Lenteeeee, ik kan niet wachten :)

 7. Eline schreef:

  Well done! En ik verlang ook zo naar de lente

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.