Wandeling in de winterzon: een fijne zondag
25 feb 2018 / Fotografie
Wat een heerlijke winterse zondag was het vandaag! Blauwe lucht, zonneschijn, I love it. Als het buiten zo mooi is, is de kou ook meteen een stuk minder erg. Ik heb vanochtend lekker uitgeslapen, een beetje geschilderd en een mooi boek uitgelezen. ’s Middags – tijdens golden hour, natuurlijk – ben ik even buiten gaan wandelen met mijn camera + 30mm-lens. Hierbij een paar foto’s van wat voor moois ik tegenkwam tijdens mijn wandeling!

Ik hou er niet van om het koud te hebben, maar toch vind ik dit soort winters weer superfijn. Het heeft gewoon iets moois! Ik heb verder trouwens ook echt een relaxte dag; na het fotograferen ben ik meteen aan de slag gegaan met mijn foto’s, met een kop thee erbij (tegen de keelpijn, want helaas begin ik nu toch echt verkouden te worden) en mijn favoriete muziek aan. Straks komen mijn ouders even bij me langs & daarna ga ik lekker vroeg slapen. Ben ik morgen weer klaar voor een nieuwe week… ;) Wat vind jij van dit koude weer?

«
»

5 reacties op “Wandeling in de winterzon: een fijne zondag”

 1. Bente schreef:

  Toffe foto’s met die nieuwe lens van je!

  En dit weer is mijn favoriet voor in de winter. Hoewel iets minder koud van mij ook wel zou mogen ;)

 2. Eva schreef:

  Ik vind het altijd jammer als blogs geen sidebar hebben, maar bij deze vind ik het nu wel héél erg tof, jouw mooie foto’s zo groot in beeld en in your face werkt echt heel goed!

 3. Lisa schreef:

  Beautiful photos! 😍😍😍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.