Toen het keihard hagelde in de herfst
18 jan 2016 / Fotografie

Inmiddels hebben we ook in de winter al wat hagelbuien gehad (ik fietste er twee keer middenin), maar weet je nog dat het in de herfst een keer keihard hagelde? De dag erna maakte ik een wandeling met mijn camera en oooh, de hagel lag er gewoon nog! Daar moest en zou ik foto’s van maken. Het liefst met mijn macrolens, dus ik sprintte naar huis om die op mijn camera te zetten. Ik besloot maar naar de plek terug te gaan op de fiets, want het zou maar gebeuren dat de hagel weg zou smelten in de tijd dat ik aan het wandelen was!! Haha, nou ik was op tijd en heb heerlijk gefotografeerd!

003
007
018
022
012
014
015
008
024
025

xoxo2

«
»

8 reacties op “Toen het keihard hagelde in de herfst”

  1. Oh wat een mooie foto’s! Super dat je er nog op tijd bij was, want voor je het weet is het inderdaad weg. Prachtig!

  2. Bente schreef:

    Wat ziet dat er super grappig uit, die hagel balletjes zo hangend aan een takje! En die een na laatste foto vind ik ook heeeel mooi!

  3. Annouska schreef:

    Oke dit is de enge keer dat ik hagel kan waarderen. Wat een rot bui is hagel toch ;)

  4. Luna schreef:

    Haha, hagel is echt níet fijn, maar wel prachtige foto’s heb je ervan kunnen maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.