1 februari 2016
Fotografie: Project 366 in januari

Zo, hoi februari! Over twee maanden blog ik alweer vanuit ons nieuwe plekje! Deze maand begint officieel de verbouwing in de badkamer, wc en later in de maand ook in de keuken. Spannend! Januari zat vol met leuke, nieuwe dingen (die natuurlijk te maken hebben met het appartement, what else?), veranderingen (weer op zoek naar werk…) én een tof fotografieproject: Project 366!

Drie jaar geleden deed ik het voor het laatst: een Project 365 bijhouden! Het is een fotografieproject waarbij ik elke dag van het jaar een foto maak. Inmiddels heb ik het drie jaar gedaan (je vindt ze hier) en het is niet zo makkelijk als het lijkt, haha. Nee hoor, het is vooral heel erg leuk om te doen en om later terug te kijken! Het is me helaas nog niet gelukt om geen enkele foto te missen, maar dit jaar ben ik er weer vol goede moed aan begonnen. Dit jaar is het een extra uitdaging, want we hebben 366 dagen ;-)

Hierbij een paar foto’s uit januari!

S. en ik hebben prachtig nieuw servies, dit is het theepotje ervan. Hoe leuk?! Het volledige servies zal ik wel eens laten zien, maar wel pas ná de verhuizing!

Foto’s maken van het uitzicht in ons nieuwe appartement. Ik heb het gevoel dat we dat nog héél vaak gaan doen. Ik in ieder geval wel ;-)

Mijn nieuwe hobby: kruiswoordpuzzels! Vroeger maakte ik uit zo’n puzzelboek alleen de woordzoekers (en de doolhofwoordzoekers, daar waren er alleen veel te weinig van, haha), omdat ik de kruiswoordpuzzels te moeilijk vond. Tja, ik vind ze nu niet heel makkelijk, maar ik vind het een stuk leuker om te doen! Al krijg ik ze nooit in mijn eentje af, S. moet me altijd helpen met de laatste woorden…

024

Nieuwe fruitmand voor in de nieuwe keuken! Alvast gekocht, bang dat ‘ie er anders niet meer zou zijn ;-)

Een hoekje van het appartement!

031

Deze burgers. Yum!!

xoxo2

TAGS:

«
»

16 reacties op “Fotografie: Project 366 in januari”

 1. Dita schreef:

  Mooie foto’s! :)

 2. Bente schreef:

  Wat een leuk foto project idee! Is het idee dat je alle foto’s met je spiegelreflex maakt of ook met je telefoon?

  • Alyssa schreef:

   Mijn bedoeling is altijd met de spiegelreflex, maar het komt wel eens voor dat ik een foto vergeet te maken en dan heb ik vaak wel een gemaakt met m’n telefoon! Dan heb ik liever zo’n ‘snapshot’ dan geen foto ;-)

 3. Olga schreef:

  Oh gaaf, jullie hebben zo’n inpandig balkon! Daar kun je straks heel wat zwoele avonden doorbrengen, gezellig!

 4. Anne schreef:

  Mooie foto’s! En jullie hebben precies de fruitmand die ik ook wil, haha. :)

 5. Jildou schreef:

  Wat een prachtige fruitmand zeg. Gewoon heel tof!

 6. Mariska schreef:

  Wat een mooie foto’s, heel leuk dat je dit bijhoudt!

 7. Luna schreef:

  Wat supertof dat je dat al drie jaar doet! Uiteindelijk kom je echt in een soort flow met zulke projectjes (althans, dat heb ik met mijn One Line A Day die ik ook alweer drie jaar bijhoud!) Mooie foto’s allemaal!

  • Alyssa schreef:

   Tof zeg, dat je een One Line A Day bijhoudt! Ikzelf heb ook zo’n Q&A a Day-boekje, waarin ik nu bezig ben met mijn vijfde (en laatste, boehoe) jaar, ook heel leuk om te doen :-)

 8. Linda schreef:

  Heerlijk zeg, zo’n nieuw appartement om spulletjes voor te kopen! Ik ben op zoek naar een groter appartement en ik kan niet wachten om te verhuizen.

 9. Ellen schreef:

  Wat een leuk theepotje! Ik ben benieuwd naar de rest :-)

 10. Stefanie schreef:

  mooie foto’s :)

 11. Akane schreef:

  I feel like everybody that I’ve known from my previous 365days is starting a new 365days project! :D
  Very happy for you and your new apartment. I’m currently hunting for a new place as well… Looking forward to your photography project! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴