Theekransje met Alyssa #4: The Happiness Project, Fast Car & meer Star Wars!
11 jan 2016 / Theekransje

↑ Mijn favoriete kopje! Kun je raden wat mijn sterrenbeeld is? ;-)

Yay, weer een verzameling van leuke, geweldige, grappige en random links, objecten, gedachten, plaatjes, foto’s, van dingen die op mijn lachspieren werkten of waar ik van moest huilen, toffe boeken, films, bezienswaardigheden, muziek waar mijn hart (en ik) van gaat zingen, wat ik at, goed nieuws en nog veel meer random shit… pardon me, stuff. Let’s get to it!

Zoektocht naar (meer) geluk

002

Het boek The Happiness Project van Gretchen Rubin heb ik al een paar jaar in mijn bezit, maar ik heb ‘m nog nooit gelezen. In 2012 ben ik er eens in begonnen, maar heel ver kwam ik niet. Dat was tijdens mijn stageperiode op Curaçao, dus veel tijd besteedde ik gewoon niet aan lezen! Daarna vergat ik het boek een beetje, maar toen ik ik de naam laatst weer tegenkwam was ik gelijk weer enthousiast: ik ga ‘m eindelijk écht lezen! Ik ben op het moment (en eigenlijk al een hele tijd) bezig met mijn persoonlijke zoektocht naar wat ik wil ik het leven, dus dit is hele fijne inspiratie. Als het boek me echt goed bevalt, ga ik er nog een post aan wijden!

Op repeat

Fast Car van Tracy Chapman! Ik hoorde tijdens de Top 2000 een heel klein stukje van dit nummer, mijn vriend vroeg me of ik het kende. Ja! Maar niet heel erg goed, ik had het wel eens gehoord. Ik zocht het nummer meteen op en oh boy wat is het goed!! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het raakt me en daar hou ik van.

Ja, ik hou nu van Star Wars

True story. Nooit gedacht dat ik Star Wars-fan zou zijn. Oké, ‘fan’ is misschien nog een te groot woord, maar ik vind de films heel tof! Ik kan stiekem ook niet wachten tot volgende week, dan ga ik het allernieuwste deel zien in de bioscoop! Maar voor die tijd heb ik nog één van de zes eerdere films te gaan. Ik ga er maar vanuit dat die mijn mening niet helemaal gaat veranderen! ;-) Toevallig nog meer Star Wars-liefhebbers onder ons?

Stuff I Googled This Week

bungalow bill // omdat ik aan dat liedje van The Beatles moest denken en ik niet meer zeker wist hoe het heette. The Continuing Story of Bungalow Bill dus. symbols // ik wilde een leuk pijltje op mijn blog gebruiken, dus zocht ik naar een handige site om zulke dingen vandaan te kopiëren. Dit is een goeie! alyssa // ja, ik googelde mezelf. Doen we allemaal weleens, toch? (Toch?!) Ik was stiekem benieuwd op welke pagina mijn blog tussen de resultaten stond. Ik zag ‘m al op pagina 2, hoe tof! widget samsung accuweather // mijn weer-app had een update en daar was de widget ineens verdwenen en ik wist dus niet meer hoe ik die terug kon krijgen. Was uiteindelijk heel makkelijk. Ach, daar is Google voor ;-)

Jij nog iets leuks gelezen of gezocht op Google? ;-)

xoxo2

«
»

6 reacties op “Theekransje met Alyssa #4: The Happiness Project, Fast Car & meer Star Wars!”

  1. Petra schreef:

    Dat lijkt me een leuk boek! Ik las een hele tijd geleden het boek ‘5 people you meet in heaven’. Ik vond het een heel indrukwekkend boek!

  2. Anouk schreef:

    Oeh, Star Wars is inderdaad leuk! Maar ik keek al voor deze nieuwe film ;)

  3. Ik ben zo benieuwd naar The Happiness Project, ik wil het echt al lang lezen!

  4. Ise schreef:

    Wat een leuke mok! Ik heb een ander sterrenbeeld maar zou hem toch wel willen haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.