Tag: talking about blogging
12 mrt 2011 / Overig
Eigenlijk doe ik niet echt aan tags, maar deze vond ik wel heel leuk om in te vullen (en ook interessant om bij anderen te lezen trouwens!). Dankjewel Liselot voor het taggen :) Waarom ben je een blog begonnen? Oh my, het is al zó lang geleden dat ik begon met mijn eerste blog! Dat is denk ik in 2003 of 2004 geweest, en waarom ik er een begon? Volgens mij kwam ik toen op een of andere manier een blog bij web-log.nl (ja ja, daar ben ik begonnen! good old times) tegen en zoiets leek me ook wel tof. En ik vond het heel leuk om met websites bezig te zijn! Hoe kom je aan de naam van je blog? Die lijkt me overduidelijk, of niet? ;) Ik heet Alyssa, ik wilde een simpele domeinnaam, maar alyssa.nl was al bezet. Dus zette ik er een extra ‘a’ achter. Heel simpel en duidelijk, maar toch een beetje bijzonder :) Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat ik deze domeinnaam koos, ik heb ‘m toentertijd maar 2 (?) jaar gehad, maar vorig jaar toch weer opnieuw aangeschaft!

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer? Ik heb even in mijn Google Analytics (aanrader!) gespiekt, als ik het goed zie heb ik gemiddeld zo’n 125 bezoekers per dag (vind ik hartstikke veel, wow). Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met je blog? Ik vind het altijd heel leuk als ik positieve reacties over mijn blog/de inhoud van m’n blog krijg! Reacties van bezoekers motiveren me altijd weer extra om lekker door te gaan met bloggen. Verder heb ik natuurlijk door mijn blog veel andere leuke blogs en bloggers leren kennen! Waar haal jij je inspiratie vandaan? Oh, echt overal en nergens vandaan! Alles om me heen, of ik nu thuiszit of buiten ben, er is altijd wel iets wat (of iemand die) me inspireert! Verder bezoek ik dagelijks veel andere blogs en websites die me ook inspireren. Hoe lang doe je over een artikel? Heel eerlijk? Ik weet het niet! Moeilijk in te schatten… met foto’s maken, bekijken, uitzoeken & bewerken kan ik vaak heel lang bezig zijn. Als ik dat eenmaal klaar heb, kost het me meestal niet langer dan 15/20 minuten (soms korter) om een blogpost te maken :) Maar ik denk dat het toch heel erg verschilt. De ene keer gaat het maken/schrijven van blogposts gewoon hartstikke makkelijk, de andere keer kan het me moeite kosten om zelfs een klein stukje te schrijven! Heb je ook contact met andere bloggers? Ja :) Ik heb contact met andere bloggers via Twitter, via reacties op hun (of mijn) blog en af en toe via Facebook en/of mail! Oei, en nu het lastigste van een tag: andere bloggers taggen! Ik heb géén idee wie ‘m al heeft gehad en wie niet (en wie ‘m wel of niet zou willen invullen!). Dus ga ik de blogger zijn die zegt: voel je vrij om de tag over te nemen!

xoxo2

«
»

10 reacties op “Tag: talking about blogging”

 1. Maris schreef:

  Oh. wat leuk om te lezen zeg! Vooral over je naam, hihi. Een vriendinnetje van mij die heet ook Alisa, maar dan met de i. Ik vind de naam met de y toch wel mooier. :) Ik wou dat ik zo’n mooie naam had!
  x

 2. LOU schreef:

  Leuke tag! Ik ga `m overnemen!

 3. Desiree schreef:

  Leuk om te lezen! Ik ga hem ook eens plaatsen :)

 4. Laura schreef:

  Leuk om te lezen ;)!

 5. Saskia schreef:

  Oh leuk lijstje. Deze ga ik een keer overnemen.

 6. Kinga schreef:

  Haha, wat leuk om te lezen! Erg leuke tag!

 7. Laura schreef:

  Leuke tag!:)
  Ik ga hem denk ik ook een keertje doen =]

 8. Laura schreef:

  Leuke tag!:)
  Ik ga hem denk ik ook een keertje doen =]

 9. Evelien schreef:

  Leuk om te lezen! Ik ga hem ook eens doen.

 10. Annet schreef:

  Leuke tag, ik neem hem van je over! ^^
  En bedankt voor de tip van Google Analytics!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.