Snapshots: pointy nails, salmon + sunshine
7 jul 2013 / Dagelijks leven

004_zps3e748be9

Ik eet niet heel vaak brood, maar als ik dat doe is het altijd met gerookte zalm erop! Dit is geroosterd speltbrood met wat geprakte avocado (met een snufje zout) onder de zalm. Yum! ✔ Ik kocht een felroze lippenstift. Weet niet of ik er de deur mee uit durf, haha! In het echt is ‘ie nog feller dan hier op de foto

002_zpsc39432fa

Een tijdje terug ben ik even gaan shoppen bij Primark, en ik kocht er niet weinig! Alles wat je op deze foto’s ziet is van de Primark (de roze armband is het enige item dat ik niet deze keer daar kocht, maar vorig jaar in Londen). I love it!

003_zpsd24404f6

Toen het een dagje heerlijk weer was, ben ik weer een rondje gaan fietsen! Ik vind dat zo fijn, gewoon lekker m’n muziek aan en gaan! ✔ Mijn drie favoriete nootjes in één bakje, het kan niet beter ;)

005_zpsdfbc2da1

Ik trakteerde mezelf op deze chocoladereep, ik was er zo benieuwd naar! Nu wilde ik dat ik ‘m nooit had geprobeerd, want hij is zo lekker, ✔ Ik ging op 23 juni naar het concert van Rihanna, het was heel gaaf!

006_zps49454d94

Als ik een grote sparkly ring wil dragen, kies ik altijd deze! En dit is gelijk de nieuwe nagellak die ik laatst kocht, hij is van Essie en hij heet Madison Ave-hue. ✔ Ombre-vestje, All Stars, chunky armband en mijn favoriete ring… perfecte combinatie.

007_zps46106e84

Onbijt-tijd!!! Ik blijf er enthousiast over ;) Mijn standaard havermoutpap, deze keer met wat lemon curd, kersen en cashewpasta (my favorite!) en een kop rooibos-kruidenthee. ✔ Ik probeerde eens wat nieuws met mijn nagels: ik knipte en vijlde ze (subtiel) puntig. I like it!

008_zpsab3d52e5

Outfit van de dag, die met het ombre-vest ;) ✔ Onbijt! En hier zie je gelijk één van mijn placemats die ik laatst kocht. Hoe cute?

009_zpseedd4a8a

Ik fietste op 30 juni samen met mijn zusje naar het Zuiderpark in Den Haag om even naar Parkpop te gaan. Het was heerlijk weer! ✔ Simpel outfit en gestijld haar.

010_zps7053f5c1

Ook een nieuwe placemat! Ik at als lunch een salade bestaande uit spinazie, geitenkaas, gedroogde tomaten, walnoten en honing (echt een aanrader!) en geroosterd brood met wat mayonaise, komkommer en natuurlijk gerookte zalm! ✔ Oké, ik zei in het begin dat ik niet vaak brood eet, maar deze week eet ik het weer eens wat meer ;) Dit at ik als avondeten, biologisch gehakt met sjalotjes en rode paprika, met erbij nog wat rode paprika (maar dan rauw) met hummus.

xoxo2

«
»

9 reacties op “Snapshots: pointy nails, salmon + sunshine”

 1. Anja schreef:

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ziet eruit als een erg leuke week :)

 2. Marjolein schreef:

  Zalm <3 Daar hou ik echt van, haha! Leuke foto's :D

 3. Anke schreef:

  Wat een gelijkenis op die foto met je zusje, kunt goed zien dat jullie familie zijn! En die oreo-chocoladereep ga ik eens in de supermarkt zoeken :D

 4. Linda schreef:

  Leuke foto’s! Ik krijg hier altijd zin in gezond eten van. En in milka oreo :-)

 5. Eline schreef:

  super leuke foto’s en mooie broek!

 6. Martina schreef:

  Leuke foto’s!

 7. annouska schreef:

  Hmm jij kan altijd zo verantwoord eten, i love that. :D Heerlijke foto’s.

 8. ellen schreef:

  jouw food foto’s zien er altijd zo lekker uit! heerlijk. helaas kan ik havermout/yoghurt in de ochtend echt niet verdragen. ik moet echt een beschuit hebben ofzo. sinds kort ben ik van brood naar waldkorn beschuiten of meergranen crackers gegaan, jij nog tips voor lekkere en gezonde crackers?

  • Alyssa schreef:

   Quinoa-crackers! (vind je bij natuurwinkels) Of van Wasa heb je ook hele lekkere, de “sport”-versie bijvoorbeeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.